IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да влезем в Диамантената лига със Sesame bonus

Всичко, което трябва да сторите, за да имате шанс да бъдете част от Диамантената лига, е да направите залог с реални средства

11:43 | 20.05.22 г.
Автор - снимка
Създател
Как да влезем в Диамантената лига със Sesame bonus

Диамантената лига е веригата, обединяваща най-силните и авторитетни турнири в леката атлетика в световен мащаб. Топ спринтьорите и бегачите на средни и дълги разстояния, хърделистите и скачачите, гюлетласкачите и дискохвъргачите се стремят да спечелят възможно най-голям брой състезания, за да бъдат №1 в своята дисциплина, а по този начин да заслужат и Диамантен трофей, както и по-голям дял от наградния фонд.

Има обаче и друга Диамантена лига - може би най-атрактивният и популярен sesame bonus в последно време. Тук също както в атлетиката е необходимо постоянство, а късметлиите и най-добрите могат да се радват на действително внушителни печалби.

Какви са условията за участие?

Всъщност тази промоция на букмейкъра тече от няколко седмици, но не се безпокойте - все още не сте изпуснали влака. Всичко, което трябва да сторите, за да имате шанс да бъдете част от Диамантената лига, е да направите залог с реални средства.

Няма значение дали поставяте пари на спортни прогнози, дали въртите ротативки или играете на карти в живото казино на сайта. Всички тези категории се признават за този Sesame bonus.

Няма изискване за минимална сума за участие, но колкото повече точки се съберат, толкова повече се увеличават шансовете да бъдете изтеглени за големите награди. Всяка стотинка е равна на една точка, което означава, че един залог от 1 лев е равен на 100 точки. Повече точки - по-голяма вероятност да попаднете сред печелившите в понеделник. Това е денят за определяне на диамантените победители, като всяка седмица се раздават 500 парични награди на обща стойност от 60 хиляди лева.

След като изтекат 9-те седмици на промоцията, се прави още едно финално теглене, в което действително се раздават 9 диаманта плюс още 100 награди по 1000 лева. Условието е единствено да се играе с реални пари, а не с бонусни средства или с кредити за безплатен залог.

Описаните параметри със сигурност не са трудни за изпълнение от който и да е потребител на компанията. Широкият обхват на този Sesame bonus дава шанс практически на всеки да участва в Диамантената лига. И неслучайно интересът е наистина значителен.

Това не е единственото, което предлага букмейкърът

Промоцията наистина е сред най-горещите на българския пазар. А тези, които не успеят да се включат навреме или пък са заети да разиграват стартовия Sesame bonus, няма защо да се притесняват. В платформата за онлайн залози откриваме още редица предложения, като някои от тях са актуални практически постоянно. Това например са Летящите коефициенти при спортните залози или пък схемата Drops & Wins, превърнала се в любима за почитателите на ротативките.

Букмейкърът излезе и със специални промоции, за да промотира игрите на софтуерни провайдъри като Red Tiger или Pragmatic Play. При актуални спортни събития също можем да открием периодични оферти от страна на букмейкъра, на които също не липсва атрактивност.

Така че играта продължава дори тогава, когато Диамантената лига приключи. Действително, това е най-впечатляващият Sesame bonus в настоящия момент, но далеч не е единствен, а бъдещето обещава още по-интересни възможности.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:03 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още