IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ организира уебинар за поведенческата икономика с проф. д-р Юлия Добрева

По време на уебинара на 13 декември ще се коментира и темата за инвестициите в криптовалути

10:57 | 09.12.21 г.
Автор - снимка
Създател
ВУЗФ организира уебинар за поведенческата икономика с проф. д-р Юлия Добрева

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Лабораторията за научно-приложни изследвания към него VUZF Lab организират публична академична лекция на проф. д-р Юлия Добрева, която ще се проведе в рамките на уебинар на 13 декември 2021 г. от 15:00 ч. в платформата Google Meet. Темата на лекцията е "Поведенческа икономика, публични политики и криптовалута".

По време на нея проф. Добрева ще коментира редица актуални и важни теми. Каква е същността на поведенческата икономика, кога решенията се квалифицират като емоционални и кога като рационални, какво е отражението им върху публичните политики и как чрез методите на поведенческата икономика могат да се подобрят политиките в здравеопазването и образованието – отговори на тези и още въпроси ще бъдат дадени по време на уебинара на 13 декември.

Публичната лекция ще засегне и друга особено актуална през последните месеци тема – тази за криптовалутите. Какво представляват криптовалутите и как работят, как да създадем и използваме портфейл за криптовалути и да разработим умни краткосрочни и дългосрочни стратегии за инвестиране – научете по време на уебинара с проф. Добрева. Тя е дългогодишен преподавател във ВУЗФ, директор на направление "Икономика" в Лабораторията за научно-приложни изследвания VUZF Lab и доказан експерт с богат управленски опит в банковата сфера.

Модератор на уебинара ще бъде доц. д-р Радостин Вазов, зам.-ректор по европейски проекти и продължаващо обучение във ВУЗФ. След края на лекцията участниците в уебинара ще имат възможност да зададат своите въпроси на проф. Добрева. Всеки желаещ да участва в уебинара може да се регистрира до 12 декември на е-mail assistant@vuzf.bg. След направена регистрация участниците ще получат линк за достъп до събитието.

Уебинарът ще се излъчва на живо във Facebook страницата и Youtube канала на ВУЗФ. Повече за проф. д-р Юлия Добрева можете да научите на уебсайта на ВУЗФ. Публичната лекция се организира като част от специалните събития, експертни дискусии и конференции, с които водещият бизнес университет ВУЗФ отбелязва своята 20-та годишнина.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:57 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още