IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хиляди нови клиенти се довериха на CreDirect

За по-малко от половин година в уебсайта на марката за онлайн кредити са били обслужени повече от 35 000 потребители

08:46 | 04.06.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;CreDirect&nbsp;</p>

Снимка: CreDirect 

От януари 2019 година, CreDirect се радва на три пъти повече нови клиенти. За по-малко от половин година в уебсайта на марката за онлайн кредити са били обслужени повече от 35 000 потребители, които са красноречиво доказателство за нарастващото доверие към бранда. Въпреки силната конкуренция в небанковия финансов сектор CreDirect се отличава с видим прогрес и трайно стабилизира позициите си.

Брандът изпълнява своята финансова дейност, като непрекъснато усъвършенства технологичните си процеси с цел да улесни в максимална степен своите клиенти по време на кандидатстване. Постигнатите резултати в тази насока дават преднина на CreDirect, а като продължение на тази професионална стратегия марката инициира свое собствено проучване, целящо да дефинира потребителското поведение на пазара на бързите онлайн кредити.

Чрез вътрешно проведена анкета CreDirect успява да се запознае отблизо с индивидуалните нужди и изисквания на своите клиенти. Използваният метод работи в полза на марката и броят на доволните потребители нараства за съвсем кратък период. Актуалните данни от инициираното проучване сочат, че 94% от всички клиенти, използвали продуктите на марката, са останали доволни, и биха препоръчали услугите й на свои близки и приятели.

Анализираните резултати сред анкетираните, от една страна, потвърждават професионалното израстване на CreDirect, а от друга - разкриват подробности за потреблението сред небанковите финансови институции като цяло. Трайна тенденция в предпочитанията се наблюдава при най-търсените кредитни продукти – бърз кредит до заплата и потребителски кредит, чиято стойност обичайно варира между 200 и 1200 лева. Причините, които потребителите назовават като основни за взимане на бърз кредит, са: „ремонтни дейности“, „погасяване на друг заем“ „битови нужди“ или „пътуване“.

Реализираните постижения в онлайн кредитирането до момента отличават CreDirect като иновативен и конкурентен бранд. С отговорност към нарастващата клиентска база професионалистите от марката продължават да си поставят все по-амбициозни цели и да завишават собствените си стандарти. „Да подобряваме качеството на живот и да доставяме удовлетворение на своите клиенти е наш основен приоритет.“, заявяват от ръководството на CreDirect.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:35 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още