IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Георги Кадиев също се кандидатира за кмет на София

Той обещава да представи подробна програма през следващите дни

10:53 | 23.09.19 г. 1
Георги Кадиев също се кандидатира за кмет на София

Георги Кадиев, бившият депутат и лидер на партия „Нормална държава“, обяви, че се кандидатира за кмет на София на предстоящите местни избори.

„След разговори с много от вас реших да приема предизвикателството и да се кандидатирам за кмет на София на предстоящите избори“, пише Кадиев в профила си във Facebook.

“За мен изборите не са разговор просто за тротоари и градинки, а политически сблъсък за развитието на София и България. Този сблъсък е между леви, десни и либерални идеи и те имат нужда от своето представителство и защита. Винаги съм бил ляв човек, имам лява политическа биография и съм ляв кандидат за кмет. Не възприемам тезата, че в местната политика няма ляво и дясно и няма политика. Напротив, всичко е политика - и общинските данъци, и общинското здравеопазване, и общинското образование, транспорт и строителство. И като ляв кандидат защитавам леви политики и предлагам леви решения“, посочва той в поста си.

Според него много от неговите разбирания и идеи са коренно противоположни на идеите на други кандидати за кметове и това ще проличи в кампанията.

„Вие имате право на по-голям избор на кандидати, платформи и идеи, затова участвам. Няма нищо по-хубаво от конкуренцията на идеи и тя, убеден съм, ще роди най-доброто за града ни“, посочва още Кадиев.

Той обещава да представи подробна програма през следващите дни. Според него София ще става по-хубава и всички трябва да работим за това.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:20 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
fon
преди 4 години
Крадецът на ток и пръв приятел на Р.Овч. пак е сред нас.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още