IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Голямото наместване“ и изборът на новите кметове в ефира на Bulgaria ON AIR

Извънредни студиа и преки включвания от горещите точки на страната през целия изборен ден

11:17 | 18.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bulgaria ON AIR</em></p>

Снимка: Bulgaria ON AIR

Специални студиа, живи връзки и репортажи от горещите места в страната и важни коментари и анализи на водещи политолози и експерти ще предложи националната телевизия Bulgaria ON AIR в деня на най-мащабния за България вот на 27 октомври. През целия ден зрителите ще имат възможност да проследят всичко важно около кметската надпревара, която ще определи градоначалниците в България за следващите 4 години. Специалната програма и извънредното студио „Голямото наместване“ започва минути след началото на изборния ден – в 07:50 часа, с водещ Десислава Атанасова, и ще продължи до обедната емисия новини в 12,30 часа.

В часовете до обяд зрителите ще имат възможност да проследят качествени дискусии, прогнози и анализи за всичко важно и горещо около местния вот, както и коментари за провелата се предизборна кампания. Водещата на „Денят ON AIR“ Ганиела Ангелова ще посрещне в студиото политолози, социолози и общественици, които ще коментират и анализират кампанията и изборите в страната. Журналистът от Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков ще направи задълбочен преглед на икономическото състояние на някои от ключовите градове в България, с помощта на водещи икономисти и финансисти. Водещият на „Операция История“ Росен Петров ще разходи зрителите и из най-интересните и оспорвани избори в миналото на България. Репортерът Виолета Манчева ще покаже гледната точка за местния вот на едни от най-изявените представители на българското изкуство и шоубизнес.

През целия ден репортерите на Bulgaria ON AIR ще предават всичко най-важно от кметската надпревара в цялата страна, а новини от ЦИК и изборните секции от всички краища на страната зрителите ще научат в емисиите Новините ON AIR в 12:30 часа, 15:30 часа, 17:30 часа и в централната емисия в 18:30 часа.

Преди края на изборния ден, в 19:10 часа, започва вечерното студио „Голямото наместване“, с водещи Гергана Венкова и Златимир Йочев. В него политолози и социолози ще коментират изборния ден, междинните резултатите от вота и как изборът на местната власт ще се отрази на политическата обстановка в страната. Точно в 20 часа, когато е краят на местния вот, зрителите на Bulgaria ON AIR ще видят първите резултатите от екзит половете в различните населени места в страната. Данните за най-оспорваните градове, динамиката на изборния процес и графиките за избирателната активност ще бъдат представени чрез нов модерен визуален подход от Лилия Мустакова.

Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, целия изборен ден може да проследите и в специалната секция „Избори“ на обновения ни сайт bgonair.bg, в социалните мрежи на телевизията, както и по радио Bulgaria ON AIR.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още