Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Без повече тревоги за сигурността на колелото или тротинетката

Застраховката „Моите вещи“ е иновативен продукт на УНИКА България

Без повече тревоги за сигурността на колелото или тротинетката

За все повече хора да се придвижват с колело или тротинетка се превръща в ежедневие. Натовареното движение в големите градове, стремежът да се ограничи отделянето на вредни емисии във въздуха и желанието за повече физическа активност ежедневно увеличават почитателите на алтернативния транспорт.

Но колелото освен удобство, в голяма степен е и удоволствие. Ето защо нерядко се изкушаваме да не правим компромиси с финансовата стойност на нашия велосипед, което ни поставя пред предизвикателството да мислим все повече за неговата защита. За щастие, вече има застрахователен продукт, които ни осигурява нужното спокойствие.

Застраховката „Моите вещи“ е иновативен продукт, разработен от застрахователна компания УНИКА България, който предлага защита срещу най-честите рискове, а именно пълна загуба или частична вреда, причинени от кражба чрез взлом, грабеж, удар при пътно произшествие, злоумишлени действия от трети лица, вандализъм и други.

В допълнение клиентът може да получи и покритие „Обща гражданска отговорност“. Благодарение на него застрахователят ще изплати обезщетение, ако докато карате вашето колело, причините вреди на трети лица. В обхвата на застраховката се предлага и покритие „Злополука“, което предлага парично обезщетение при контузия, довела до трайна неработоспособност или летален край.

При сключване на застраховката „Моите вещи“ УНИКА не изисква предварителен оглед на състоянието на велосипеда, тротинетката и/или триколката, а към застраховката освен самото колело, триколка или тротинетка, може да се застраховат и оригиналните аксесоари, монтирани към тях. Продуктът „Моите вещи“ може да бъде надграден и със застраховка за диоптрични очила, слънчеви очила с диоптрични стъкла и очила за работа с компютър с коригиращи стъкла.

Продуктът „Моите вещи“ е застраховка, изцяло вдъхновена и създадена в отговор на клиентските нужди. Вече можете спокойно да се насладите на последните слънчеви есенни дни, карайки своето любимо колело или тротинетка, без тревога за съхранението му през зимните месеци. Цялата информация за „Моите вещи“ и как можете да сключите застраховката, ще намерите на сайта на компанията www.uniqa.bg.
 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Новини
Величието и трагедията на Диего