Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

ЦКБ награди диамантените момичета за триумфа през 2021 г.

За отличното представяне на България пред света банката подари на грациите ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа агенция Posoka.com

ЦКБ награди диамантените момичета за триумфа през 2021 г.

Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла ни по художествена гимнастика, който спечели мечтаното за България злато на изминалите Олимпийски игри в Токио. За цялостното им отлично представяне през годината банката подари на диамантените ни момичета Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа агенция Posoka.com.

„От името на Централна Кооперативна Банка имам удоволствието да изразя благодарността ни към диамантените момичета за  великолепното им представяне на Олимпиадата в Токио, за радостта и гордостта, която благодарение на тях изпитахме като българи. Нашата корпоративна социална отговорност винаги е била насочена към това да подкрепяме българските таланти и да им даваме тласък и се надяваме нашият жест да им помогне да постигат още по-големи успехи“, заяви ръководителят на служба „Клиентско обслужване“ към дирекция „Частно банкиране“ на ЦКБ Томислава Иванова, която връчи на грациите ни ваучерите за екскурзия.

В награждаването се включи и Албена Керанова - заместник-директор на Централна Кооперативна Банка, клон Централен.

„Това наистина е една страхотна изненада. Екипът на банката определено ни уцели с перфектен подарък, защото ние много, много обичаме да пътуваме“, каза Мадлен Радуканова малко след като прие ваучера за екскурзия.

„Много благодарим за отделеното време, за вниманието. Наистина се почувахме специални и макар да знаем, че постиженията ни са зарадвали много хора, този жест ни го напомня“, сподели и Лаура Траатс.

Централна Кооперативна Банка е една от водещите банки у нас и разполага с широко развита клонова и офисна мрежа в цялата страна. Банката има изявена корпоративно социална отговорност и подкрепя множество и различни инициативи, свързани с развитието на потенциала на младите, повишаването на финансовата култура и различни благотворителни инициативи. ЦКБ инвестира постоянно и в обновяване на услугите си и предлагане на нови технологии за сигурност и удобство за клиентите си.

През изминалата година банката разшири портфолиото си от услуги и внедри електронните портфейли за дигитално плащане Google Pay и Apple Pay, които предлагат един от най-сигурните методи за бързи плащания с карта. Повече информация за ЦКБ ще получите на ccbank.bg.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Новини

Последни новини

Коментари ()


Още от Новини
Джъстин Тимбърлейк продаде музикалния си каталог за над 100 млн. долара