IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Лоши момчета завинаги" с Уил Смит оглави боксофис класацията в Северна Америка

Рядко продължението на даден филм е по-добре прието от критиците в сравнение с предшестващите го заглавия, какъвто е случаят с лентата на Sony

11:38 | 20.01.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Getty</em></p>

Източник: Getty

Уил Смит и Мартин Лорънс са начело на боксофиса в Северна Америка с участието си в "Лоши момчета завинаги“, завръщайки се към ролите, които спомогнаха за старта на филмовата им кариера.

Дългоочакваната трета част на "Лоши момчета" на Sony Corp. дебютира като филм №1 през празничния уикенд, по време на който се отбелязва рождения ден на Мартин Лутър Кинг-младши в САЩ. Филмът събра 59,2 млн. долара приходи от продажба на билети през първите си три дни на екран, според Comscore. Анализаторите очакваха от 37 млн. до 42 млн. долара, съобщава Bloomberg.

Рядко продължението на даден филм е по-добре прието от критиците в сравнение с предшестващите го заглавия, какъвто е случаят с „Лоши момчета завинаги“. Критиците на Rotten Tomatoes дават на лентата 74% одобрение. За сравнение филмите от 1995 г. и 2003 г. получават резултати съответно от 42% и 23%.

Boxoffice Pro прогнозира, че приходите от топ 10-те филма за уикенда ще нараснат с около 12% до 17% в сравнение със същия празничен уикенд миналата година.

„Доктор Дулитъл“ на Universal Pictures се класира на второ място с приходи от 22,5 млн. долара. Първоначално анализаторите очакваха лентата с участието на Робърт Дауни-младши да генерира от 35 млн. до 55 млн. долара по време на премиерния си уикенд, но след това намалиха прогнозата си до диапазона между 20 млн. и 25 млн. долара. Критиците на Rotten Tomatoes дават на филма оценка от 18%. Бюджетът за заснемането му се оценява на 175 млн. долара, според IMDbPro.

"1917 г.", епосът за Първата световна война, който спечели наградата „Златен глобус“ за най-добра драма, остана на трето място с 22,1 млн. долара от продажба на билети, следван от „Джуманджи: Следващото ниво“ с 9,6 млн. долара на четвърта позиция. На пето място е „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още