IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започва петият фестивал на българското образование в НДК

Целта е да се покажат предимствата на българските образователни институции - държавни, общински и частни училища, колежи, университети

09:05 | 22.04.10 г.
Автор - снимка
Създател
Започва петият фестивал на българското образование в НДК

Осем дискусии и кръгли маси и над 20 атрактивни творчески центрове и зони са в програмата на Петия фестивал на българското образование, който ще се състои от днес до 24 април в НДК, съобщиха организаторите.

Целта е да се покажат предимствата на българските образователни институции - държавни, общински и частни училища, колежи, университети, учебни центрове, школи, детски градини, както и издателства.

Посетителите ще могат да видят в НДК зоната за забавна наука и техника, театралната, писателската, дигиталната работилница, които са част от фестивала. Ученици, преподаватели и различни фирми ще демонстрират чрез интерактивна дискусионна и игрова среда как да се подобри стилът на преподаване и технологиите на обучение.

Форумът ще даде възможност за осъществяване на партньорства между училища и други организации, свързани с образованието у нас.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:05 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още