IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"М-Груп Корпорейшън" ЕООД е продало 55% от "Браво Пропърти Фонд" АДСИЦ

Купувачи са Асен Лисев, "Блек Сий Дивелопмент" ЕООД и Павел Томаш Суджарски-Кшонжек

09:34 | 15.05.19 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em><span font-size:="" pt="" style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: ">От ляво надясно: Иван Апостолов от &quot;Уникредит Булбанк&quot;, Асен Лисев, изпълнителен директор на &quot;Браво Пропърти&quot;, Константин Проданов, член на СД на &quot;Браво Пропърти&quot;, Даниела Пеева, мениджър връзки с инвеститорите и Ангел Рабаджийски, изп

От ляво надясно: Иван Апостолов от "Уникредит Булбанк", Асен Лисев, изпълнителен директор на "Браво Пропърти", Константин Проданов, член на СД на "Браво Пропърти", Даниела Пеева, мениджър връзки с инвеститорите и Ангел Рабаджийски, изп

Дружеството "М-Груп Корпорейшън" ЕООД е продало цялото си участие от 54,4959% в капитала на "Браво Пропърти Фонд" АДСИЦ с дата на прехвърляне на 10 май 2019 г., показва седмичният бюлетин на Централен депозитар АД.

Купувачите са Асен Стоименов Лисев, чието участие се увеличава от 15,0133% на 42,261%, също "Блек Сий Дивелопмент" ЕООД с увеличение от 0% до 21,798%, както и Павел Томаш Суджарски-Кшонжек с увеличение от 0% до 5,4496%.

"М-Груп Корпорейшън" ЕООД записа 20 000 008 акции всяка с номинал от 1 лв. при проведеното наскоро увеличение на капитала с 36,05 млн. лв.

В увеличението на капитала участваха 52 лица, показа списък, публикуван в Търговския регистър. За над 1 млн. лв. са записали УПФ "Доверие" с 2,352 млн. лв., УПФ "Съгласие" с 1,12 млн. лв., "М-Груп Корпорейшън" ЕООД с 20 млн. лв., "Мегасенс Пропърти" ЕАД с 1 млн. лв., "Карол Финанс" ЕООД с 1 млн. лв. и Асен Лисев с 5,04 млн. лв.

В ИП "Карол" АД, като маркет-мейкър по позицията на "Браво Пропърти", ще работим дружеството да стане едно от ликвидните на БФБ, заяви Ангел Рабаджийски, изпълнителен директор на посредника по време на брифинг при откриването на борсовата търговия миналата седмица.

Изпълнителният директор Асен Лисев обяви, че се преговаря за намирането на нови проекти, но е труден процес, защото иска много усилия. Плановете са новите проекта да са дори при по-висока доходност от вече придобитата офис сграда. По думите му две трети от записалите акции в увеличението на "Браво Пропърти" никога не са инвестирали на фондовата борса, а вече се интересуват от котировките. Интересуват се и нови инвеститори, като надеждите му са да има ликвидност по позицията.

Материалът е с информационен характер и не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Авторът е записал акции в увеличението на капитала.
 

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:33 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още