Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Мащабен ритейл парк с магазини на 12 световни бранда започва да се строи в Сливен

Инвестицията е на стойност над 19 млн. лева

Мащабен ритейл парк с магазини на 12 световни бранда започва да се строи в Сливен

Мащабен ритейл парк ще радва след няколко месеца жителите на Сливен, след като преди няколко дни беше направена първата копка.

Като единствен в града и общината от страна на инвеститорите комплексът ще свързва кварталите "Българка", "Дружба", "Ново село" и "Сини камъни".

Ритейл паркът ще предложи на своите посетители повече от 12 магазина на световноизвестни марки, зелени площи, детска площадка, зони за отдих с ресторант и кафе и голям паркинг с 362 паркоместа, разгърнати на общо 24 хил. кв. метра площ. 

За любителите на дългите разходки и семействата с деца ритейл компексът ще бъде построен в близост до парк "Юнак", който е напълно облагороден и има няколко спортни зали, църква и голяма площ с места за почивка и занимания на открито.

За удобството на своите бъдещи клиенти паркът е проектиран както с автомобилен, така и с пешеходен достъп от главния булевард "Георги Данчев".

Инвестицията "Ритейл Парк Сливен" ЕООД е на стойност 19 500 000 лв. Планувано е ритейл паркът да отвори врати през септември 2022 г. 

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: България

Последни новини

Коментари ()


Още от България
Residential Forum 2022 събира водещите професионалисти на жилищния пазар