Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Определени са концесионери на три плажа в Царево и Несебър

Срокът на концесията е 20 години и в трите случая

Определени са концесионери на три плажа в Царево и Несебър

Снимка: Гергана Костадинова, БГНЕС

„Ендевър Лозенец Фест “ ДЗЗД взема за 20 години концесията морски плаж „Малък плаж - Лозенец“  в община Царево, съобщава правителствената информационна служба.

За целия срок на договора дружеството се задължава да предоставя цена от 10 лв. с ДДС за чадър и 10 лв. с ДДС за шезлонг. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на малко над 7700 лв. с ДДС.

Още по темата
Концесията на плаж „Делфин“ в община Несебър е предоставена на „Валто-Трейд“ ЕООД, като за целия 20-годишен срок на договора дружеството трябва да предоставя цена от 10 лв. с ДДС за чадър и 10 лв. с ДДС за шезлонг. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 33 388 лв. с ДДС.

20-годишната концесия на плаж „Обзор-централен“ в община Несебър отива при дружеството „САМЪР М“ ООД. За целия срок на договора на концесията то се задължава да предоставя цена на чадър и шезлонг от по 8 лв с ДДС. Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 175 712,06 лв. с ДДС.

Предвидените инвестиции, свързани с организация на спортно- развлекателните дейности на морския плаж за срока на концесията са 348 840 лв. с ДДС.

По статията работиха: Божидарка Чобалигова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Правителството определи концесионери на четири морски плажа