IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Ейч Ар Кeпитъл" ще представи предлагането си на beam на 8 декември

Това ще е седмото предлагане на пазара в рамките на годината, като търсената сума е 1 478 400 лв.

12:25 | 07.12.21 г. 1
<p>
	<em>Основателят Христо Христов Снимка: ИП Карол</em></p>

Основателят Христо Христов Снимка: ИП Карол

„Ейч Ар Кeпитъл“ АД ще презентира предлагането си на пазара растеж на БФБ beam на 8 декември от 18:30 във Facebook събитие и на страницата на инвестиционния посредник "Карол" АД, става ясно от покана до инвестиционната общност.

Това ще е седмото предлагане на пазара beam в рамките на годината и от създаването на пазара, като търсената сума е 1 478 400 лв.

Предлагат се до 330 хил. акции при емисионна цена от 4,48 лв. за брой. Минимумът за успех на предлагането е записването на 223 215 книжа.

Ориентировъчната дата за предлагането е 15 декември 2021 г. То ще е в рамките на един ден, като акциите ще се разпределят пропорционално на заявеното.

„Ейч Ар Кeпитъл“ АД (HR Capital) е инвестиционна компания, основана от Христо Христов, която залага на успеха на дигиталната трансформация и дигиталната икономика – български компании и фондове, които създават иновация, технологии и визия за едно по-добро бъдеще.

Компании и фондове, част от портфейла на HR Capital:

eBag - лидер в онлайн търговията на хранителни стоки, като според вътрешни данни на компанията към средата на 2021 г. държи около 70% от пазара.

BIODIT - високотехнологична компания, специализирана в разработването и производството на биометрични системи за контрол на достъпа и сигурност.

Superdoc & Healee - платформа за запис на час при лекар и платформа за телемедицина и онлайн консултации с лекар, която се използва както у нас, така и в над 10 страни  по света.

Agrigate Media - медийна група в областта на селското стопанство в България

Endeavor Catalyst – фонд с над 200 инвестиции, среди които и 37 компании, оценени на над 1 млрд. долара, включително 29 компании еднорози.

Eleven 2.0 - фондът инвестира в едни от най-обещаващите компании в България и региона и за малко над 2 години отчете един значителен екзит (SMS Bump към Yotpo), две компании, които имат потенциал да бъдат еднорози (GTMHub и Payhawk), както и няколко растящи компании (Nitropack, eBag, Econic и Ondo).

Eleven 3.0 – фондът стартира през октомври 2021 г. и ще инвестира в 5 вертикали: Fintech, Healthcare, Future of Work, Future of Food и Ecomtech. Фондът вече има инвестиции в 7 стартиращи компании, сред които Beme.ai, ProductLead, Biopix-T и SuperOkay.

Свързани компании:

Биодит АД(BDT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 1
redcretin
преди 2 години
Поредната шитка на шит-битака БИЙМ. Пародия на пародията БФБ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още