IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple ще представи новия iPhone на 10 септември

Компанията ще покаже своята „Pro“ версия на моделите iPhone XS и iPhone XS Max, както и подобрена версия на iPhone XR, съоби Bloomberg по-рано този месец

21:05 | 29.08.19 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Американският технологичен гигант Apple обяви датата за представянето на следващия модел iPhone, като очакванията са по време на събитието да бъдат показани и някои други продукти.

Събитието ще се състои на 10 септември в Steve Jobs Theater в централата на компанията в Купертино, Калифорния, става ясно от официалната покана. Изрично е посочено, че до мероприятието ще имат достъп само гости с покани, но за тези, които не са получили, то ще бъде излъчено на живо на сайта на компанията, съобщава Bloomberg.

Най-очакваната част от събитието е представянето на следващия модел iPhone, като обикновено то съвпада с представянето и на нов Apple Watch. Компанията ще покаже своята „Pro“ версия на моделите iPhone XS и iPhone XS Max, както и подобрена версия на iPhone XR, съоби Bloomberg по-рано този месец.

Поканата е придружавана от лого на Apple в различни цветове, което може да е намек, че ще бъдат предложени повече цветови опции за новите модели iPhone. Bloomberg съобщи наскоро, че наследникът на iPhone XR ще се предлага в нова зелена версия.

Обикновено Apple пуска в продажба новите си устройства до две седмици след тяхното официално представяне. Очаква се новите модели да бъдат от ключово значение за представянето на компанията през последното тримесечие на годината. Миналата година Apple не можа да отговори на очакванията заради отслабващото търсене на нейните телефони, най-вече в Китай.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:51 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
forexar
преди 4 години
Leleee :) .. Тръпна !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 2
ivailojelyazkov
преди 4 години
да видим!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още