IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Go Food & Drink Awards очаква твоя избор за най-добро заведение на 2018 г.

09:45 | 16.01.19 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Go Guide</em></p>

Снимка: Go Guide

След като измина още една година, в която Go Guide се срещна с куп красиви хора с креативни идеи и имаше щастието да погали сетивата си с най-разнообразни нови вкусове и коктейли, дойде времето отново да благодари за цялото добро, което се случи с гастро културата в града, като организира годишните Go Guide Awards и извади на преден план най-добрите заведения на 2018 г.

За четвърта поредна година Go Food & Drink Awards се случва благодарение на обективната оценка на града и за сетен път събитието, подкрепено от любезното съдействие на Stars Group, провокира голям интерес. Сред като гостува на близо 2800 заведения в София и се наслади на обилно количество храна и напитки, медията селектира в специалния си сайт awards.goguide.bg 90-те места, които през изминалите месеци се отличиха по не един важен за всички нас параграф. Кои са номинираните можеш да разбереш освен от сайта и от новия брой на списанието или да ги познаеш по отличителния стикер NOMINATED на витрините. Кой от всички тях заслужава да застане крачка пред останалите и да носи титлата Най-добър бар и Най-добър ресторант за 2018 г. има честта да реши именно градът.

Go Guide добре знаят, че задачата е отговорна към всички, затова и ще се отблагодарят на всеки, споделил своето лично мнение, давайки му възможността да спечели един от 90-те ваучера за консумация в някое от номинираните заведения на стойност 50 лв. или да посрещне годината с чисто нов Samsung Galaxy Note9.

Гласуването започна на 11.01 и ще продължи до 11.02 на сайта awards.goguide.bg, като селектираните заведения са разпределени спрямо техния акцент върху храните и напитките в 18 различни категории - пицарии и пастичерии, BBQ & Grill, морска кухня, кафетерии, коктейл барове, клубни сцени с музика на живо и всички останали, разделени по естество.

Не пропускай да дадеш и ти гласа си за своето любимо заведение на awards.goguide.bg, като не забравяш, че условието вотът ти да бъде зачетен е да гласуваш на всеки отделен слайд във всички категории.  По този начин подкрепяш не само бизнеса и кулинарната култура на София, ами и себе си - от мнението ти зависи какво ще бъде нивото на гастро картата, по която после всички заедно ще се разходим.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:02 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още