IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли такса, която трябва да се заплаща от играчите в Бетано България?

Онлайн платформата бързо набира популярност и нови потребители

16:55 | 31.01.22 г.
Автор - снимка
Създател
Има ли такса, която трябва да се заплаща от играчите в Бетано България?

Индустрията на спортните залози и казино игрите расте с всеки изминал ден. Конкуренцията в сектора се засилва, като на българския пазар се появяват и нови имена, които дават сериозни заявки за развитие. Такава е букмейкърската компания Бетано, която вече има лиценз да оперира на територията на България. Онлайн платформата бързо набира популярност и нови потребители, като на този линк https://nostrabet.com/betano-registratsiya/ ще откриете всичко, което ви е необходимо при регистрация. Бетано има амбицията да се превърне в незаобиколим фактор на българския пазар, а това става с много труд и грижа за всеки един потребител.

Бетано е букмейкърска компания, която се създава през 2016 година, като получава лиценз в Малта. Букмейкърът бързо иска да излезе на европейския пазар и постепенно постига целта си. Дизайнът и структурата на дигиталната платформа на букмейкъра са така направени, че да направят престоя ви на сайта по-приятен, а достъпа – по-улеснен. Регистрацията в платформата е изключително бърза и лесна в няколко стъпки, които можете да видите на посочения линк по-нагоре в текста.

Част от притесненията на потребителите, които за пръв път се докосват до Бетано България, е дали има някаква такса, която трябва да се заплаща от тях. Тук е мястото да разсеем подобни съмнения, защото няма никакво заплащане и потребителите на сайта могат да бъдат напълно спокойни. Като лицензиран букмейкър "Бетано" отговаря на всички изисквания и не е с нищо по-различен от останалите букмейкъри на пазара у нас.

Както вече споменахме, целта на Бетано е да се утвърди като бранд в България. Именно поради тази причина букмейкърът предвижда бонус за нови клиенти. Всеки нов потребител има правото да стартира в Бетано с начален бонус за спорт – 100% до 300 лева + 30 лева безплатен залог. Разбира се, бонусът върви и с определени условия, на които е добре да обърнем внимание. Най-важните от тях са, че трябва да превъртите бонуса и депозита 5 пъти, като разполагате с един месец за това. Ако опитате да изтеглите бонуса си, преди да сте го превъртели, това ще доведе до премахване на натрупаните печалби.

Бетано е истински ценител на спорта и като такъв предлага около 25 от най-гледаните спортове в света, сред които и електронни. Букмейкърът обръща сериозно внимание на световния футбол и не е изненада големият набор от пазари за всеки мач. Потребителите имат богат избор на какво да заложат, а още по-добрата новина е, че могат да правят залози и на живо. В специална секция на сайта ще намерим всички събития, които се състоят в момента – удобство, което не е за подценяване.

За хората, които не са чак толкова привързани към традиционния спорт, Бетано предлага и електронни и виртуални спортове. Няма начин да не сте се докосвали като деца до игри като Counter-Strike:GO, Dota II, League of Legends и др., а някои от вас може би продължават да ги играят. Чрез Бетано имате възможността да правите залози на турнири в електронни спортове. За тези, които нямат търпение да чакат 90 минути за даден футболен мач, букмейкърът предлага виртуални спортове като футбол, който приключва за секунди и бързо разбирате крайния изход от срещата. За вашето настроение е предвидено коментарно студио, отлична графика и анимация, които правят виртуалните спортове по-привлекателни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още