IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Присъединете се към уебинара на Dell Technologies за защита на данните в облака

Количеството на данните, с които се работи в облака и центровете за данни, се е увеличило с почти 40% през последните няколко години

09:00 | 01.04.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: pixabay.com</em></p>

Снимка: pixabay.com

Все повече организации използват софтуеъра като услуга (SaaS) и така работните процеси се пренасят в облака. Най-новият преглед на Dell Technoligies за глобалния индекс на защитеност на данните предполага, че количеството на данните, с които се работи в облака и центровете за данни, се е увеличило с почти 40% през последните няколко години. Поради тази причина Dell Technologies използва възможността да помогне на фирмите да защитят ценните за всяка организация данни.

Защо новият продукт на Dell Technologies е толкова важен за бизнесите?

Нарастващото количество данни, които се намират в облака, трябва да бъдат адекватно защитени от възможно изтичане и впоследствие неправомерната им употреба. Dell Technologies разработи нов продукт APEX Backup Service, който използва SaaS модел за защита на вашите приложения и устройства - с мащабируемост при необходимост и нулева инфраструктура за поддръжка.

От IT мениджъра често се очаква да опрости процедурите за защита, за да могат фирмите да се фокусират върху ежедневните си дейности, а съществува и заблудата, че SaaS приложенията, като Microsoft 365, Google Workspace и подобни, предлагат вградени услуги за защита на данните, но това за съжаление не е така.

Dell Technologies APEC Backup Service се конфигурира за няколко минути и предоставя неограничена мащабируемост при необходимост, за да осигури защитата на всички данни. Продуктът е изключително интуитивен и лесен за употреба и дава на ползвателите централизиран достъп и управление на SaaS приложенията и по този начин осигурява постоянна защита на данните на организацията.

Регистрирайте се за APEX Backup Service уебинара!

На 5 април лекторът на Dell Technologies Примоз Голоб (Territory Advisory Systems Engineer Adriatic and Bulgaria) ще води уебинара на тема защита на данните и ще представи предимствата на APEX Backup Service и по какъв начин този продукт може да помогне на фирмите да се защитят.

Регистрирайте се на линка!

При регистрация ще имате възможността да спечелите интересни награди. Освен това подготвена е още една изненада - гост-лектор ще е CEO на дигиталната агенция Kontra, Илия Брайкович, който ще изнесе кратка лекция за NFT. Успех!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:40 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още