IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вече и в България Huawei Mate 10 Pro е с обновена функционалност за нощни снимки

Серията Huawei Mate 10 вече е с последната версия на софтуерa, който добавя нова серии от иновации и подобрява ефективността на нощната фотография

11:08 | 29.08.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Huawei</em></p>

Снимка: Huawei

Huawei Consumer Business Group обяви, че вече и в България серията Huawei Mate 10 е с последната версия на софтуера. Тя подобрява снимането на режим low light за моделите: Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro и Porsche Design Huawei Mate 10. Уникалната система Night Shot, благодарение на която възможностите за нощни снимки от ръка донесоха световна известност и множество награди на P20 и P20 Pro, вече е приложима и за модела Mate 10 Pro.

Серията на Huawei Mate 10 предлага висококачествено фотографско изживяване, благодарение на двойната камера Leica (12MP+20MP) с лещи f/1.6 SUMMILUX-H. Серията е с първия в света AI процесор Kirin 970, който спомага за ръчното заснемане на ясни и много детайлни нощни кадри.

Често нощната фотография изисква дълга експонация на фото камерата, което води до по-висока чувствителност към вибрациите. За да се избегне размазването на снимките, новият Night Mode на серията HUAWEI Mate 10 използва иновативна технология AIS (AI Image Stabilization) за стабилизиране на изображението. Благодарение на тази актуализация на софтуера, потребителите лесно могат да заснемат изключителни кадри при слабо осветени условия и без статив.

Новата актуализация е вече активна и в България и може да се изтегли в меню „Настройки“ в под меню „Системен ъпдейт“. Всеки, който не е получил тази последна версия на телефона си или има нужда от съвет как да инсталира и използва новата функционалност, може да посети центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ 6 и в петък да получи безплатно съдействие. Също така новата инициатива на Huawei – Smart Friday, предоставя на клиентите на компанията, безплатна диагностика на всички Huawei устройства.

Съвсем скоро Huawei ще актуализира и GPU производителността на серията Huawei Mate 10, което ще доведе до 60% по-бързи и ефективни игри.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:38 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още