Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Web

Google Maps пуска навигация с градски транспорт в България

Навигацията с градския транспорт работи по същия начин, по който и другите видове

Google Maps пуска навигация с градски транспорт в България

Снимка: Investor Media Group

Картовата услуга на Google - Google Maps пусна актуализация за потребителите си в България, с която вече прави достъпна и възможността за навигация с използване на градския транспорт за София. Засега столицата е единственият град в страната ни, за който е добавена опцията. Потребителите могат да избират допълнителната опция за напътствия из града.

Още по темата


Навигацията с градския транспорт в Google Maps работи по същия начин, по който и другите видове - с автомобил, велосипед или пеш. При търсене на цел в основното меню потребителят трябва да посочи, че иска да му се покаже маршрут с градския транспорт.

Ако например искате да стигнете от Летище София, близо до което е нашата редакция, до НДК, приложението ще посочи няколко удобни превозни средства, ще ви навигира как да стигнете пеш до най-близката спирка и допълнителни напътствия – например кога идва следващото превозно средство, на какъв интервал пътува и през кои спирки ще мине.

Актуализацията включва и подобрено меню "За вас", което предоставя специализирана информация спрямо интересите на конкретния потребител. 

По статията работиха: Бойчо Попов, редактор Елена Илиева
Още по темата: Web Google Maps

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

4
 
7
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не вярвам да се получи. Твърде несериозни и мързеливи са българските транспортни институции. Даже и да работи днес след 1 месец вече ще е грешно разписанието защото никой няма да му се занимава да качва промените в линиите. А и още 2012 имаше подобни новини.

Още от Web
ЕС засилва регулацията на посредническите онлайн услуги