IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Австралийски щат предлага работа-мечта на тропически остров

Властите в австралийския щат Куинсланд са обявили международен конкурс за избор на лице, което да изпълнява длъжността надзирател на тропически остров

15:27 | 13.01.09 г.
Автор - снимка
Създател
Австралийски щат предлага работа-мечта на тропически остров

Властите в австралийския щат Куинсланд са обявили международен конкурс за избор на лице, което да изпълнява длъжността надзирател на тропически остров. Те определят работата като „най-добрата в света“, пише руското издание Дни.ру.

Правителството на Куинсланд обещава заплащане в размер на 105 хил. щатски долара за половин година работа на острова Хамилтън, който е част от Големия бариерен риф. Освен това надзирателят ще разполага с безплатни самолетни билети за придвижването от дома си до острова и обратно.

Победителят в конкурса ще бъде настанен в тристайна къща с басейн и игрище за голф. В неговите задължения ще влизат разходки по Хамилтън, гмуркания и други задачи. Отговарящият за Хамилтън ще трябва да поддържа и блог на острова, който трябва да обновява веднъж седмично със снимки и видеоматериали. Щастливецът сам ще избира как да прекарва свободното си време.

Изискванията към кандидатите за „най-добрата работа в света“ са те да са общителни, да владеят английски език и да плуват добре.

Премиерът на Куинсланд Пол Лукас заяви, че целта на конкурса е да се окаже подкрепа на туризма в щата в условията на световна икономическа криза.

Заявки за участие в конкурса за надзирател на остров Хамилтън се приемат до 22 февруари. Първо организаторите ще изберат 50 от кандидатите, после от тях ще отсеят 11 души за провеждането на финално събеседване.

За да попаднете в списъка на кандидатите, трябва да направите собствен видеоклип, в който да обясните защо трябва да изберат точно вас за работата и да демонстрирате знанията си за Големия бариерен риф.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:11 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още