IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ефбет осигурява коефициенти с 0% марж за някои спортове

При този марж брандът свежда възможностите за залог до три популярни опции – 1, Х или 2

16:36 | 10.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Ефбет
Снимка: Ефбет

Все повече спортни брандове са готови да подобряват своите коефициенти и да дават по-добри промоции за своите потребители. Ако разгледаме по-обстойно и безпристрастно Ефбет ревю, ще забележим, че освен да има някои от основните спортни дисциплини и функции, брандът предлага и коефициент с 0% марж. Благодарение на него ще открием възможно най-добрите условия и коефициенти за правенето на спортна прогноза.

Не е трудно да намерим предложенията на бранда, те могат да се открият в секцията „Топ събития“. Там ще видим, че на този етап се предлагат събития от сцената на футбола, баскетбола, хокей на лед, волейбола и хандбал.а Операторът избира възможно най-интересните срещи от всяка дисциплина и винаги обновява с нови селекции.

Какво точно означава 0% марж за спортен залог? При него брандът свежда възможностите за залог до три популярни опции – 1, Х или 2. Не са позволени други варианти за спортна прогноза на дадена среща особено ако искате да използвате високите коефициенти. Въпросните срещи от секция 0% марж са достъпни с различни промоции и бонуси, но е редно да обръщате внимание и на условията, защото не всеки бонус може да участва за тази секция.

Реално погледнато трябва да признаем, че при този избор разполагаме с 33% шанс за успех, защото е възможно само една от 3-те прогнози да се сбъдне. Не се позволяват комбинации или маркиране на повече от една спортна прогноза за среща.

Друга важна подробност е, че нямате възможност да правите прогноза след старта на дадено събитие. Брандът ясно посочва, че всички прогнози се правят преди началото на първия спортен сигнал. Възможно е да не откривате дадена спортна дисциплина, понякога може да няма специални селекции за 0% марж или самите срещи да са започнали. Обърнете внимание на времето и спортния календар, за да бъдете сигурни, че няма да пропуснете желаното събитие.

Имайки предвид факта, че предстои да гледаме Световно първенство по футбол в Катар, то най-вероятно ще имаме още много интересни предложения в секцията. Разбира се, там отново ще се изисква малко по-сериозно внимание към анализите и новините от света на спорта. Не трябва да забравяме и за присъствието на различните типстъри и статистиката, която се предоставя на редица платформи.

Предложението за този вид залози в никакъв случай не трябва да се смята като безрисково. Всяка една спортна дисциплина и спортен залог ще изискват някакво внимание и само клиентът носи отговорност за всяка една преценка. Освен това не трябва да забравяме, че високите коефициенти често означават и риск. В този случай виждаме по-високи коефициенти, те могат да се разглеждат дори като жест от самия букмейкър, но напомняме, че нито един залог не е сигурен.

Не случайно откриваме и призива за отговорна игра. Това е онзи момент, в който потребителят трябва да се забавлява и да играе с ясното съзнание, че може да изгуби и никога да не се опитва да върне изгубеното. Във втория сценарий най-често ставаме свидетели на точно обратния резултат – по-сериозни загуби. Спортните прогнози не са място, което може да направи някой милионер за половин час, не решават финансови проблеми и по никакъв начин не могат да се копират залози. Трябва да разберете, че това е платформа, която дава шанс за забавление и шанс за печалба, но никъде няма гаранции.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последна актуализация: 15:08 | 15.12.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Спорт виж още
Финанси виж още