Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Ускорено лечение: Дентално здраве, но не за сметка на времето

Една различна услуга за заети хора

Ускорено лечение: Дентално здраве, но не за сметка на времето

Д-р Бранимир Кирилов

Д-р Бранимир Кирилов е един от водещите имплантолози и орални хирурзи в България, както и човекът, който стои зад изграждането на една от най-иновативните и успешни дентални клиники в България – MEDICAL DENT. Притежава множество международни квалификационни курсове в областта на денталната имплантология при водещи световни специалисти и изнася доклади и лекции като участник в международни конгреси по дентална имплантология в САЩ и Европа. Автор е на редица статии и публикации в областта на имплантологията и естетичната стоматология. Името му се свързва с изграждането, имиджа и развитието на българската школа по дентална имплантология и пластика.

За услугите от ново поколение в денталния сектор, които ни пестят най-ценното - времето, ни разказва лично той:

Д-р Кирилов, какво означава ускорено лечение и как се роди идеята за него?

-Идеята за ускорено лечение се появи в разговор с моя пациентка относно мъжа й, който все отлагаше лечението си при нас. Разбрах че причината, поради която го е правел, е липсата на време и множество работни ангажименти. Тогава реших, че трябва да предложа една различна услуга за тази група от хора – така се роди идеята за интензивното лечение.

С какво трябва да разполага една клиника, за да предложи този модел на работа на своите пациенти?

-Организацията за такъв вид ускорено лечение изисква много точно планиране, голям екип от профилирани специалисти и собствена лаборатория. Тук е важно да уточня, че ние не можем да намалим времето, което е необходимо за една манипулация, защото тя изисква точно определено технологично време, за да се спази качеството на резултата. Това, което ние предлагаме, е да създадем организация, в която часовете, нужни за лечението, да не са пръснати в, примерно, 3 месеца а в 2-3 седмици спрямо конкретния случай.

За да можем да създадем такава организация, в Medical Dent разполагаме с всички необходими условия за това – различни специалисти, които се координират помежду си, както и главен специалист на цялостното лечение, който управлява процеса. Дългогодишната ни практика и опит позволяват да сме много гъвкави, да управляваме стъпките с лекота и да гарантираме за качеството на крайния резултат, с което се ангажирам винаги, лично аз.

В този ускорен процес лечението под медицински сън, което първи въведохме в България като метод, ни помага също много да съкратим времето за лечение. Собствената лаборатория, разбира се, дава своя немалък принос за това всичко да става много по-организирано и бързо.

Искате да кажете, че ускореното лечение не означава, че ако имаме криви зъби например ще можете да ги изправите за седмица?

-Ускореното лечение не означава, че не минавате през всички нужни етапи. Добрата организация и планиране помагат за това да приключите по-бързо. Интензитетът на работа не означава съкращаване на стъпките или нужните манипулации. Приемем за непрофесионална и порочна практиката да се правят манипулации на всяка цена и съм бил свидетел на вредата, която могат да нанесат след време. Пример за това е изпиляването на зъби, за да бъдат поставени фасети с цел пациента да се радва веднага на идеална усмивка, но без да се премине през нужното ортодонтско лечение за изправяне на зъбните редици. Същото важи и при поставянето на импланти, нужно е време за възстановяване, временни конструкции и т.н, преди да се сдобиете с мечтаната усмивка, но само така резултатът ще е дълготраен и здравословен за вас.

На кой може да е най-полезно ускореното лечение, което предлагате?

-Първата група от хора са тези, които са изключително ангажирани в бизнеса си. Тогава за планиране на една или две седмици, в зависимост от сложността на случая, ние бихме могли да завършим тяхното лечение.

Друга група пациенти, са тези които искат да спестят време, за да могат да се наслаждават на лични ангажименти като пътувания, различни хобита, да имат повече време за близките и приятелите си. Те искат в няколко посещения на кабинета ни да приключат с денталните си проблеми и ние правим нужното планиране във възможно най-кратните срокове, за да им осигурим здравата и красива усмивка, за която мечтаят.

Интензивното лечение помага и на хора, които не живеят в България, но са избрали да се лекуват при нас в Medical Dent. За тях е важно да можем да организираме процеса в най-кратки срокове, като запазим високото ниво на работа, съобразено със всички световни стандарти за качество, заради което са предпочели клиниката ни.

За повече информация може да посетите:

www.medicaldent.bg

https://www.medicaldent.bg/bg/blog/kakvo-predstavlyava-uskoreniya-plan-za-lechenie

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: България

Последни новини

Коментари ()


Още от България
Избираме следващите президент и вицепрезидент на България