Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

INVESTOR Finance Forum

Как да се подготвим за регулациите – на фокус в Investor Day

Директивата на пазарите на финансови инструменти MiFID II – сред топтемите на събитието, част от Investor Finance Forum

Как да се подготвим за регулациите – на фокус в Investor Day

Снимка: Investor Media Group

Как да се подготвим за регулациите ще бъде темата във фокуса на Investor Day, част от Investor Finance Forum, на 1 декември в Интер Експо Център, София.

Investor Day ще се проведе в рамките на единствения по рода си регионален форум, който за шеста предна година ще представи последните тенденции във финансовата сфера с експертното мнение на топ специалисти.

Как да се подготвим за регулаците ще бъде темата на дискусията, като част от панела: „Директивата за пазарите на финансови инструменти MiFID 2“. А още по-детайлно в темата ще навлезе адвокат Катерина Краева – партньор в адвокатска кантора Wolf Theiss и член на съвета на Българо-британската бизнес асоциация, специализирала в областта на сделките с финансови инструменти. Тя ще представи GAP анализ на новите регулации. Модератор на панела ще бъде водещият на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria Иван Нончев.

Investor Day ще свърже институционални инвеститори с интерес в региона с публични компании. Във фокуса на програмата ще бъдат актуални въпроси и решения за съвременните капиталови пазари. Дискусионнните панели и семинарите ще дадат трибуна на утвърдени експерти в сферата.

В дискусия на тема тенденции, възможности и предизвикателства на регионалните капиталови пазари ще вземат участие представители на фондовите борси в България, Македония и Хърватска. Гледна точка по същия въпрос ще изкаже Димитрис Караискакис – оперативен директор на гръцката фондова борса, а Яцек Кубас – главен съветник на Европейска банка за възстановяване и развитие (EBRD), ще разкаже повече за местните капиталови пазари.

Панелът ще завърши с анализ на Investor.bg за най-успешните български публични компании за 2017 година.

Повече подробности за програмата и регистрация вижте тук!

 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от INVESTOR Finance Forum
Най-трудното за трейдърите – да признаят грешките си