IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Миткова: Успехът е част от мисията нa Investor.bg! Честит 20-и юбилей!

Навръх големия ни юбилей изпълнителният директор на Investor Media Group, част от която е Investor.bg, отправи специално поздравление към екипа

14:24 | 01.03.21 г. 7
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Investor Media Group</em></p>

Снимка: Investor Media Group

Investor.bg винаги е бил и ще продължи да бъде еталон за качество и емблема на професионалната, обективна и задълбочена журналистика – такава, каквато все по-рядко виждаме, но която днес е по-важна отвсякога. Това каза изпълнителният директор на Investor Media Group Виктория Миткова в специално обръщение към екипа на Investor.bg навръх 20-тата годишнина на сайта. Тя благодари на екипа за усърдната работа и обърна внимание на бъдещето и на това, което предстои за Investor.bg.

Цялото ѝ обръщение по повод 20-тата годишнина нa Investor.bg може да прочетете тук:

Скъпи колеги,

Намираме се навръх 20-тата годишнина от официалния старт на Investor.bg – единственият финансово-икономически уебсайт с толкова дълга история и още по-дълъг списък от постижения.  Но днес не искам да говоря само за миналото, а и за бъдещето.

Investor.bg винаги е бил и ще  продължи да бъде еталон за  качество и емблема на професионалната, обективна и задълбочена журналистика  – такава, каквато все по-рядко  виждаме, но която днес е по-важна  от всякога.

Развитие и надграждане. Това са двата фактора, които винаги са били присъщи за Investor.bg и към които винаги сме се стремели в Investor Media Group. Затова съм повече от радостна, че 20-тата годишнина на Investor.bg съвпада с период, в който отбелязахме рекордни постижения в трафика и посещенията към сайта и година, в която Investor Media Group предстои да обяви началото на няколко нови ключови медийни продукта на пазара. Растящото доверие на аудиторията е най-голямата награда и доказателство за това, че пътят по който вървим, е правилният.

Знам, че ни предстоят много успехи – защото успехът е част от мисията на Investоr.bg. Вашият успех е и част от нашата мисия в Investor Media Group.

Продължавайте да поставяте на първо място качеството и аудиторията. Следвайте мисията си като журналисти и бъдете моста, чрез който професионализмът на Investor.bg да премине от настоящето към бъдещето.

Честит 20-и юбилей, Investor.bg!

Виктория Миткова,

CEO на Investor Media Group

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 1 rate down comment 0
paparoach1
преди 3 години
Честит юбилей! Продължавайте да сте различни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 4 rate down comment 3
kane
преди 3 години
Много красиво СЕО имало инвестора. Не знаех. Направо не прилича на СЕО, а на модел... и моята кариера премина през БГ банка както и на госпожата, но не успях да се издигна и се наложи да емигрирам. Беше ми тясно у нас.И аз съм от 20 горе долу със сайта. От времето когато бях студент по икономика.Когато търсих инфо за Виктория в нета, разбрах че *** групата е собственик на медията от 2016. Може би това е причината за филтрирането на информацията в сайта. Почти не се пише за "групата" публично търгувани акции, а и за някои други. Това е моята препоръка към издателя - правете повече анализи и новини насочени към българския пазар и не ги филтрирайте. Западните статии дето ги превеждате мога да си ги чета в чуждестранните медии, повечето и без това вече съм ги чел вече. Понякога преди дни. Успехп.с.От днес настатък съм хлътнал още повече в инвестора и ще посещавам :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 3 rate down comment 1
ing5rov
преди 3 години
прави си ти , аз съм наясно .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 6 rate down comment 0
Vei15
преди 3 години
Честито! Investor.bg има своето важно място в бг-интернет-простраството. 20 години си е цяла вечност, поздравления!... Помня когато сайтът беше странно и екзотично място, но заедно с dir.bg ги отварях всеки ден. Тъкмо беше станало модерно да се търси в Гугъл, помня, че ползвах нещо, което звучеше като аста-ла-виста. Така като се замисля, май все още съм потребител само на Инвестор, това е сериозно постижение, адмирации!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 1
Boroboro
преди 3 години
Еми направи де.. ;D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 4
ing5rov
преди 3 години
"Растящото доверие на аудиторията е най-голямата награда и доказателство за това, че пътят по който вървим, е правилният."Една статистика на лайковете много лесно може да покаже "растящото доверие "...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още