IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще направи ли Betway революция на пазара с онлайн залози на спорт?

По всичко личи, че Betway ще е от компаниите, които ще направят всичко възможно да привлекат потребители и да им предложат доста приятно място за залози

21:42 | 06.08.21 г.
Автор - снимка
Създател
Ще направи ли Betway революция на пазара с онлайн залози на спорт?

Betway е компания, която от създаването си през 2006 г. насам смело стъпва на редица хазартни пазари по света. Това ѝ отрежда важно място в развитието на тази индустрия. С оглед ролята на бранда в прогнозирането и залаганията, ние ще направим кратко ревю на букмейкъра Betway, което да ви улесни при избора на сайт, в който да залагате.

Неслучайно обръщаме внимание преимуществено на спортните залози, тъй като те заемат основен дял от всички направени онлайн залози и потребителският интерес е концентриран именно върху тях. А развитието им оказва влияние върху цялата игрална сфера.

За Betway и спортните залози, които може да правите там

Качеството на спортната секция зависи от редица фактори - налични спортни дисциплини, пазари, коефициенти, допълнителни функции и т.н. В това отношение Betway има с какво да се похвали. На сайта могат да бъдат открити над 30 различни спорта - както някои от най-популярните и обичани дисциплини като футбол, баскетбол и тенис, така и други не толкова популярни и познати у нас - водно поло, дартс и др.

Голямото разнообразие от спортове предопределя и широкия набор от събития, които са включени в каталога на Betway, а те са причина и за множеството различни пазари. Смело можем да кажем, че всеки може да открие нещо по собствения си вкус.

Тук е време да обърнем поглед на коефициентите - едно от нещата, които най-силно вълнуват потребителите. И има защо. Към момента Betway могат да се похвалят с доста високи ставки - такива над средното ниво спрямо останалите букмейкъри. В Betway има залози на живо, кеш аут опция, eSports и ред други неща. Това е достъпно както в мобилната версия на сайта, така и в приложението им за телефон.

И към всичко казано дотук ще добавим още и бонусите, които компанията раздава. Тя не се ограничава само до атрактивен начален бонус за спортната секция. Дори напротив - последващите оферти, които играчите получават, са далеч по-примамливи.

Но безспорно най-важният въпрос е…

Ще спечелят ли потребителите от появата на нов бранд на българския пазар?

Трябва да отбележим, че тепърва предстои да видим цялостното развитие на този букмейкър. Въпреки че компанията може да се похвали със солидна история, всяка марка се нагажда спрямо настроенията в конкретната държава, а у нас спортните залози са приоритет. От това можем да заключим, че усъвършенстване в спортната секция със сигурност ще има.

В това отношение Betway сериозно трябва да поработят, тъй като конкурентите им на пазара определено предлагат доста атрактивни бонуси, промоции и награди.

Съревнованието между брандовете в индустрията безспорно е огромно. Но именно това е нещо, от което вие може да спечелите. Колкото повече даден букмейкър се старае да се позиционира на челните места в хазартната сфера, толкова повече облаги може да получите в своята игра. А по всичко личи, че Betway ще е от компаниите, които ще направят всичко възможно да привлекат потребители и да им предложат доста приятно място за залози.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:08 | 12.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още

Коментари

Финанси виж още