IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възкресеният Ford Bronco се радва на силен интерес при предварителните заявки

Според концерна вече са направени над 125 000 поръчки за новата версия на класическия кросоувър

22:59 | 25.03.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Американският автомобилен концерн Ford Motor Co. обяви, че вече има над 125 000 поръчки за новата версия на класическия си кросоувър Bronco, който ще се появи в шоурумите през юли, съобщава Bloomberg.

Банката за поръчки се запълва по-бързо от очакваното, като капацитетът ѝ вече е запълнен до две трети при 190 000 възстановими депозита от по 100 долара, предоставени от американски и канадски потребители, изтъкват от Ford. 

Обикновено една трета до половината от тези необвързващи резервации се превръщат в реални продажби.

Новата версия на Bronco беше представена през юли 2020 г.

„Търсенето на Bronco наистина е сериозно“, посочва Марк Грубър, мениджър „Потребителски маркетинг“ за сегмента на кросоувърите. „Не сме си представяли, че (търсенето) ще бъде толкова силно, когато решихме да върнем Bronco“, добавя той.

Ford се сблъска с ново забавяне на пазарния дебют на автомобила заради проблеми с подвижния покрив на Bronco, тъй като доставчикът Webasto е възпрепятстван от пандемията от коронавирус.

За да компенсира забавянето, Ford ще предложи различни награди на клиентите, които трябва да изчакат до следващата година, включително точки на стойност 1000 долара, които могат да бъдат използвани за закупуване на аксесоари за превозни средства на марката или за сервизна поддръжка, като смяна на маслото например, допълва Грубър.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:54 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още