IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Финанси за нефинансисти

Предстоящите обучения на EY Bulgaria са насочени към хора, които нямат формално образование в областта на финансите

12:21 | 19.12.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;EY Bulgaria</em></p>

Снимка: EY Bulgaria

Сигурни ли сте като мениджър, че разбирате финансовите последици от Вашите решения? Достатъчна ли е основата, която имате, за да зададете правилните въпроси на финансовия екип?

Какво ще кажете за илюстрация на теорията с многобройни примери, получени  от реални финансови отчети?

Ако всички тези въпроси представляват интерес за Вас, можете да се присъедините към нас в обучението ни Финанси за нефинансови мениджъри, което ще се проведе на 16 и 17 януари 2019 г. в хотел Хилтън, София.

Обучението

„Финанси за нефинансисти“ е част от Бизнес академията на EY в България. Поради силния интерес и много положителната обратна връзка от участниците миналата година EY вече организира обучението за втора поредна година. Този практически двудневен курс ще помогне на мениджърите да развият своето финансово разбиране, да видят как решенията им влияят върху финансовото представяне на организацията и, в резултат на това, да подобрят финансовото си представяне.

Обучението „Финанси за нефинансисти“ е разделено на два модула, като се започне с четене и тълкуване на информацията, свързана с финансовата отчетност, и се пристъпи към анализ на финансовите отчети и доклади на предприятието.

Темите ще бъдат представени от Боряна Тодорова, Старши мениджър в EY България. Тя има богат опит като лектор, предоставяйки множество семинари по финанси, МСФО стандарти и други, свързани с бизнеса теми.

За кого е предназначено обучението?

И двата обучителни модула на обучението „Финанси за нефинансисти“ на EY България са адресирани към хора без формално обучение или опит в областта на финансите, които като част от трудовите си задължения трябва да вземат решения и да тълкуват информацията, съдържаща се във финансовите отчети. Така например, това са собственици на фирми, мениджъри на нефинансови позиции като маркетинг и човешки ресурси, специалисти и разбира се, всички, които искат да разширят общите си познания за финансите.

Вдъхновение и трансформация

Това, с което се отличава обучението „Финанси за нефинансисти“ на EY България, е практическият начин на представяне на сложни теми. Внимателно подбраните казуси, съобразени с интерактивното и фокусирано обучение, вдъхновяват участниците и трансформират бизнес образованието в практическо обучение и приложение. И така ученето е много по-забавно! След като преминете през реална бизнес ситуация, никога няма да забравите научените инструменти. Това не е лесно да се постигне само с презентация или с лекция.

Реалното вземане на решения ще Ви даде възможност да научите теорията, докато в същото време развивате редица жизненоважни умения като например уменията за водене на преговори, правене на анализ, защита на Вашето мнение и оспорване на възгледите на другите.

Повече за обучението „Финанси за нефинансисти“ на EY България вижте тук!

Обучението „Финанси за нефинансисти“ на EY България е целодневно обучение, което ще се проведе на 16 и 17 януари в хотел Хилтън, София. Работният език е английски.

Таксата за регистрация е 300 евро (без ДДС) за 1 Модул, 2 дни.

Ако искате да се регистрирате или да зададете допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с   Боряна Тодорова на имейл адрес Boryana.Todorova@bg.ey.com или на телефон +359 2 81 77 228.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:06 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още