В „Слънце Луна“ обучаваме младите хора на здравословен начин на живот, на избор на качествена храна, разказа Свилен Класанов, собственик на „Слънце Луна“ в предаването “Бизнес среща“ на Bloomberg TV Bulgaria.
Той поясни, че се съобразява с това какво допринасят продуктите, които произвежда неговата компания, за обществото и за околната среда. Част от компанията са хлебопекарни и вегетариански ресторант в София, мелница в с. Долна Диканя и онлайн магазин.
"Здравословната храна е приготвена на първо място от човек, от живи същества с правилното отношение и намерение, тоест хората да не са експлоатирани, приготвяйки тази храна", посочи той.
Класанов допълни още, че здравословната храна не трябва да бъде обработвана по начин, който да води до неприятни последици за организма, както и да е отгледана без химичната намеса.
Според бизнесмена, за да бъде един ресторант успешен, той трябва да има цялостна концепция и добър екип.
Що се отнася до създаването на екип, Класанов потвърди, че става все по-трудно да заинтригуваш човек да работи за някой друг и смята това за промяна, която се случва в световен мащаб.
„Хората стават все по-капризни и по-трудно мотивирани да работят за някой друг. Като добавим и факта, че много от младите интелигентни хора в България също избягаха в чужбина, става все по-трудно да се намери персонал, който да е наистина мотивиран да работи качествено и съвестно", сподели Свилен Класанов.
Той е категоричен, че мотивира хората си с добро отношение. "Общувам си с тях по най-естествен начин. Опитвам се спазвам абсолютно всички мои уговорки с тях, било то устни или писмени“, допълни той.
Вижте повече във видеото!


От Българския лекарски съюз скочиха срещу БЛюджет 2026
Обезщетението за отглеждане на дете до 2 години се повишава на 460 евро
СГС прекрати и изпрати делото срещу Иван Портних на ВКС
Илияна Йотова: Шестият вот на недоверие ще бъде различен
Части от Виница и Каменар остават без вода днес
Yardeni за обрата от Великолепната седморка към останалите технологии, част 2
Yardeni за обрата от Великолепната седморка към останалите технологии, част 1
Й. Чуклев: Балон ще се спука при хуманоидните роботи, не при AI
Цената на кафето Робуста рекордно ниска за последните два месеца
Бивш мениджър на NVIDIA стана милиардер с новата си компания
Опасно ли е поставянето на калъфи върху седалки с подгрев
Volkswagen вкарва три модела в сервизите заради проблеми с безопасността
Hyundai възражда един от най-забавните си модели
Къде е най-вероятно да ви излъже таксиметров шофьор
10 коли, които бяха близко до съвършенството
МС одобри проекта на Закон за държавния бюджет за 2026 година
Пеевски посети Кърджали, писа "Отличен" на кмета Ерол Мюмюн
Делото срещу бившия кмет на Варна Иван Портних е прекратено и изпратено на ВКС
„Да, България“: Новият бюджет продължава да води към катастрофа
Учителят Тео: От всеки средноинтелигентен човек може да се направи професор
преди 7 години "Здравословната храна е приготвена на първо място от човек, от живи същества с правилното отношение и намерение, тоест хората да не са експлоатирани, приготвяйки тази храна", посочи той. ----------квооооо ? ако можеше човек да се наяде от празни приказки тоя щеше да е мастер шефа на републиката ... отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 7 години Направо се чудя как сме оцелели, без да ни научат що е здравословна храна ;) отговор Сигнализирай за неуместен коментар