IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Sony и Disney удължават партньорството за филмовата вселена на Spider-Man

Условията на новата сделка не са оповестени все още

20:45 | 27.09.19 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Компаниите Sony и Walt Disney обявиха в петък, че Marvel Studios, водени от президента Кевин Фейдж, ще продуцират трети филм от серията Spider-Man: Homecoming. Филмът с участието на звездата Том Холанд ще се появи по кината на 16 юли 2021 година, съобщава CNBC. 

 „Spider-Man е голяма икона и герой, чиято история вълнува хора на различни възрасти и публиката по целия свят. Той също така е единственият герой със суперсила, която участва в различните филмови вселени.“, посочва Фейдж.

Новината излиза само месец, след като Deadline за първи път съобщи през август, че Disney и Sony Pictures са решили да се разделят.

Условията на новата сделка не са оповестени все още.

Sony отказа да коментира условията, но сподели: „Имахме страхотно сътрудничество през последните четири години и взаимното ни желание да продължим беше подкрепено от това на феновете. Радваме се, че ще вървим заедно напред. "

Представителите на Marvel не отговориха на допитването на CNBC за допълнителен коментар.

Според Deadline Disney е предложила сделка за съфинансиране 50/50 през август, което означава, че всяка компания ще поеме половината от производствените разходи и след това ще разпредели печалбата. Първоначално беше съобщени, че Sony са отказали тези условия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още