IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 8 юли ще станат ясни най-добрите агенции и брокери за 2020 г. в България

Годишните награди на Imoti.net ще бъдат връчени на официална церемония в Sofia Event Center

14:53 | 05.07.21 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Илюстрация: Investor Media Group</em></p>

Илюстрация: Investor Media Group

Кои са компаниите за недвижими имоти, които успешно устояха на предизвикателствата пред пазара в страната по време на пандемията от COVID-19 и развиха бизнеса си въпреки настъпилата криза? Това ще разберем на 8 юли, когато ще се проведат шестите национални награди за недвижими имоти. Те се организират от водещия сайт за недвижими имоти у нас Imoti.net и ще отличи успешните агенции и експерти в бранша по време на официална церемония в Sofia Event Center. Водещи на събитието ще бъдат лицата на сутрешния блок в ефира на Bulgaria ON AIR Мария Константинова и Мирослав Димитров.

През 2021г. форумът ще отличи агенции и брокери на недвижими имоти в 12 категории, сред които „Агенция на годината“, „Дебют на агенция за недвижими имоти“, „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“, „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, „Брокер на недвижими имоти“, PropTech, „Реклама на имот“ и „Имот на годината“. В надпреварата тази година участват над 80 на брой компании, като организаторите отбелязват голяма конкуренция. 

Победителите, които ще станат ясни по време на официалната церемония, са избрани с компетентната помощ на експертно, независимо жури прозрачно, обективно и при ясни критерии, с активното участие на клиенти и потребители. 

Освен оценените от компетентно жури агенции и брокери, по време на шестото издание „Годишните награди на Imoti.net потребителите имаха възможността да подкрепят предпочитана от тях агенция или брокер на недвижими имоти, като по време на официалната церемония престижни отличия ще получат и избраните от потребителите агенция за недвижими имоти, най-добър сайт на агенция и брокер на годината. 

Малко преди официалната церемония, организаторите от Imoti.net са подготвили и експертна дискусия на тема „Домът на новото поколение”, в която ще се включат ю.к. Генади Михайлов от Националната асоциация на строителните предприемачи, председателят на УС на Български съвет за устойчиво развитие арх. Весела Макгий, началникът на отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“ в Пощенска банка Даниела Ивaнова, както и арх. Георги Кътов, студио I/O Аrchitects. Модератор ще бъде водещият журналист в сферата на недвижимите имоти у нас Христо Николов, който води свое предаване – „ИмоТиТе“ по Bloomberg TV Bulgaria.

Националните награди за сектора на недвижимите имоти се провеждат в унисон с цялостната мисия на Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите, като повиши доверието в бранша, подобри бизнес средата, отличи коректните участници и стимулира конкуренцията като предпоставка за развитието на сектора.

Като част от тази своя мисия, всяка година Imoti.net провежда серия от експертни бизнес закуски с най-големите имена в сферата от ключовите градове в страната, за да държи потребителите в течение с актуалните тенденции в сферата на недвижимите имоти в страната и развитието на пазара у нас.

Генерален партньор на бизнес закуските е Пощенска Банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. 

Медийни партньори са Investor.bgDnes.bgManager.bgГрадът Медия Груп и вестник „Строител“.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:31 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още