IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борисов: За мен е важен един резултат и това е безапелационната победа над БСП

Всички говорят за промяна, но промяната започна от ГЕРБ, коментира премиерът

22:04 | 27.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: БТА</em></p>

Снимка: БТА

За мен е важен един резултат и това е безапелационната победа над БСП. Така премиерът Бойко Борисов коментира първите резултати от местните избори в страната.

По думите му едно от важните неща след днешния изборен ден, освен победата над левицата, е това, че се запазва стабилността на управлението.

Всички говорят за промяна, но промяната започна от ГЕРБ, коментира Борисов.

На въпрос дали се усеща липсата на Цветан Цветанов в редиците на партията премиерът посочи, че структурите са се справили добре. Той заяви също, че в партията са били направени големи промени, като предстоят още. Борисов обаче не уточни какви.

Що се отнася до работата на местните щабове, той заяви, че ще ги остави да работят, както досега. Според него това е била една от най-евтините кампании на ГЕРБ.

Премиерът коментира и прогнозите за това кого ще подкрепят на балотажа в София от десницата. Той заяви, че оставя това на „съвестта“ на политическите сили.

Що се отнася до това дали смята за сигурна победата на Йорданка Фандъкова в столицата премиерът посочи, че „нищо не е сигурно в този живот, само „Орландовци“, имайки предвид гробищата в столичния квартал.

Борисов даде и цялостна оценка на изминалата кампания, която според него е била „мъдра и зряла“ от страна на всички политически партии, но „с някои изключения“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:51 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още