Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Огнян Донев е придобил акции на „Софарма“ за 96 хил. лв.

Заедно с „Донев инвестмънтс холдинг” АД той е формирал оборот от 815 хил. лв. с акции на дружества, в чието ръководство участва

Огнян Донев е придобил акции на „Софарма“ за 96 хил. лв.

Огнян Донев Снимка: sopharmagroup.com

Огнян Донев е придобил акции на „Софарма“ АД за 96 хил. лв. през юни 2019 г., показват уведомления на изпълнителния директор на фармацевтичната компания чрез „Българска фондова борса“ АД.

Донев има право да търгува с акциите на управлявани от него компании в определен отрязък от време след публикуване на отчети. Единият период е сега, през юни. През юли няма да е възможно, защото тогава се публикуват неконсолидираните отчети, а търговията на управляващите лица е забранена месец преди излизане на отчет.

Заедно с управляваното от него „Донев инвестмънтс холдинг” АД Огнян Донев е формирал оборот от 815 хил. лв. с акции на дружества, в чието ръководство участва.

„Донев инвестмънтс холдинг” АД е придобило 100 акции на „Софарма“ АД при цена от 3,4 лв. и е продало 15 000 броя при цена от 3,49 лв. за ценна книга.

„Донев инвестмънтс холдинг” АД е придобило общо 5000 акции в Доверие обединен холдинг АД при единична цена от 2,85 лв. на 14 юни 2019 г.

Също така „Донев инвестмънтс холдинг” АД е придобило 97 900 акции на „Софарма имоти“ АДСИЦ за 641 хил. лв., основно при цена от 6,55 лв. за ценна книга.

Огнян Донев е продал 1521 акции на „Софарма Трейдинг“ АД на цени между 7 лв. и 7,15 лв. за общо 10,7 хил. лв.

Материалът има информативен характер и не представлява препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Авторът притежава акции в някои от изброените компании.
 

По статията работиха: Мариян Йорданов, редактор Миглена Иванова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
Акциите на „Сирма Груп Холдинг“ отчитат нови ръстове в цената си