Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

ВУЗФ организира уебинар с Лиляна Павлова

Уебинарът е част от поредицата специални събития, с които ВУЗФ отбелязва своята 20-та годишнина

ВУЗФ организира уебинар с Лиляна Павлова

Илюстрация: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира уебинар с д-р Лиляна Павлова, вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). Той ще се проведе на 4 май 2022 г. от 15.00 ч. в платформата Google Meet. Темата на лекцията е Eвропейската инвестиционна банка и устойчивото развитие“. Уебинарът се организира по покана на ректора на ВУЗФ проф. д.ю.н. Борис Велчев и е част от поредицата експертни събития, с които бизнес университетът празнува своята голяма 20-та годишнина през 2022 г.

Амбициозните ангажименти на ЕИБ за финансиране на политиките за смекчаване на изменението на климата и адаптиране, климатичният и дигиталният преход и как ЕИБ отговори на пандемията и на икономическата криза, причинена от нея – отговори на тези и още въпроси ще даде д-р Лиляна Павлова по време на експертната лекция, организирана от ВУЗФ.

Още по темата

По време на уебинара тя ще коментира и повече за това какъв фактор е фискалната и финансовата устойчивост за осигуряване на екологично устойчиво развитие, какъв е пътят към възстановяване на свободна, суверенна, справедлива и просперираща Европа и каква е ролята на иновациите. Каква подкрепа предоставя ЕИБ на Украйна и държавите, които приемат бежанци и са засегнати от войната в Украйна – ще научите на 4 май от 15:00 часа по време на онлайн лекцията с вицепрезидента на ЕИБ.

Модератор на уебинара ще бъде проф. д-р Юлия Добрева, зам.-ректор на ВУЗФ. След края на лекцията участниците в уебинара ще имат възможност да зададат своите въпроси към Лиляна Павлова. Всеки желаещ да участва в уебинара, може да се регистрира до 2 май на е-mail assistant@vuzf.bg. След направена регистрация, участниците ще получат линк за достъп до събитието. Уебинарът ще се излъчва на живо във Facebook страницата и Youtube канала на ВУЗФ.

Лиляна Павлова е вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка от 2019 г. и отговаря за кохезионната политика, консултантските услуги, които предоставя банката, вкл. JASPERS и Европейския консултантски център по инвестиционни въпроси, IT управлението на банката, отношенията с Виенската инициатива, стратегията за Дунавския регион и още много други. Тя отговаря и за дейността на Банката в България, Чехия, Кипър, Словакия, Словения, страните от района на Западните Балкани и Турция.

Преди да поеме ролята на вицепрезидент на ЕИБ, Лиляна Павлова е била народен представител в Народното събрание на Република България, както и министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Лиляна Павлова е била два мандата министър на регионалното развитие и благоустройството и заместник-министър в същото министерство. 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
2
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Може би е престижно и угодническо за ВУЗФ, но Лиляна дебелана със скъпите чантички няма какво интересно да каже. Да си взема голямата заплата там като "награда" за добре свършена работа тук и дано повече хора забравят какви ги надроби като министър.

Още от Стратегии
Стартира новият прием по дигитален маркетинг на SoftUni Digital