Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Телекомуникации

Прогнозирането и иновациите дават гаранция за успех, посочи експерт

Инвестирането на печалбата обратно в компанията за развитие на услугите привлича клиентите, коментира дейността на"NetIX" Деан Белев, вицепрезидент "Услуги"

Прогнозирането и иновациите дават гаранция за успех, посочи експерт

Снимка: Pixabay

Дейността на NetIX стартира през 2012 г. Компанията се занимава с обмяна на трафик, като по време на създаването си е единствена по рода си. Това посочи Деан Белев, вицепрезидент "Услуги" в българската телекомуникационна компания, в предаването „Бизнес среща“ на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата

Според него правилното прогнозиране за това какво липсва на пазара и за какво си мечтае той е ключово за дружеството.

„Правим много подробен анализ на пазарите и там, където има търсене и нужда от подобни услуги, компанията успява самостоятелно или с партньори да установи свое присъствие, посочи Белев. – Интересното за всички тези пазари е, че те са свързани в една мрежа - без значение къде е ситуиран даден участник, той може да обменя и предоставя услуги до всички останали.“

Той смята, че за момента компанията е най-добре застъпена в Европа, като през 2019 г. е разширила присъствието си на пазарите в Северна и Латинска Америка.

“Огромен процент от печалбата си дружеството инвестира в иновации и развойна дейност, информира Белев, който е категоричен, че това е гаранция за успеха на дадена компания. – Така качеството на услугите ѝ може да бъде по-високо, да добави нови клиенти и пазари към портфолиото си.”

Белев, разкри, че с проблема с намирането на таланти се справят като фирмата сама обучава кадрите. „Хората в компанията са с дългогодишен опит, който се опитват да предадат на новите служители. Практиката е най-уникалният учител“, убеден е Деан Белев.

Той информира, че като се съобразява с интересите на клиентите компанията вече позволява и разплащане с криптовалути. „Заплащането на една услуга понякога е свързано с много други такси. Затова постоянно търсим начини за разплащане, които да улесняват клиентите“, поясни вицепрезидентът "Услуги" на "NetIX".

Повече от разговора в студиото вижте във видео материала. 

гледано: 1229   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
1 гласа

 

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Петя Стоянова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Телекомуникации
Отлагането на решението на Лондон за Huawei вреди на международните отношения