IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Световното първенство по FIFAe се завръща в Лондон

Наградният фонд е от половин милион долара, като победителят ще вземе 250 000 хиляди долара

15:02 | 09.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: EPA/RUNGROJ YONGRIT</em></p>

Снимка: EPA/RUNGROJ YONGRIT

Ако четете това заглавие, не се притеснявайте - не е печатна грешка. Финалът на Евро 2020 наистина ще се случи в Лондон, но не за него ще говорим в следващите редове. FIFAe е един друг спортен формат, който печели вниманието на всички запалянковци и почитатели на електронните спортове. Както се досещате, именно те в момента се радват на една изключителна експанзия. За последните 20 години електронният футбол успя да се наложи и дори да бъде предпоставка за създаването на нови видео платформи за стрийм на точно тази дисциплина. Тя се радва на сериозно внимание от самите букмейкъри и има налични различни Bwin бонуси, които са насочени именно към това ново предложение. 

Наричаме го ново поради простата причина, че ако обърнем внимание на някои спортни дисциплини, те са минимум на век. Няма обаче да следим тяхното възникване, а ще се насочим към електронния спорт - FIFAe. Световното първенство ще се случи тази година от 6 до 8 август. Защо е толкова кратко? На първо място, трябва да разберем какво са електронните спортове - видео игри, в които професионални геймъри не просто са инвестирали времето си. Резултатът е аудитория от милиони почитатели, които с удоволствие гледат точно този формат. На EA SPORTS FIFA 21 Global Series 32-ма души ще се изправят едни срещу други в битка за трофея. 

Няма нужда да гледаме 45 минутни мачове, а далеч по-кратки срещи, но препоръчваме на футболните запалянковци да обърнат внимание на този формат по няколко причини. Графиката е изключително добра и ще станем свидетели на много интересно състезание, отново разполагаме с коментарно студио, при това доста професионално и ориентирано към електронния спорт, а в рамките на кратките срещи ще станем свидетели на много атрактивни обрати. През 2019 г. носител на трофея е играч с ника "MoAuba" и сега се завръща, за да покаже какво точно е подобрил в своята игра. 

Напомняме и още една подробност, форматът на това първенство комбинира двете най-популярни игрови конзоли - Playstation и Xbox. Идеята е, че след като един играч е добър на едната конзола, той трябва да стане и точно толкова добър на другата. Турнирът ще се провежда под формата на елиминации в два мача с общо резултат. Наградният фонд е от половин милион долара, като победителят ще вземе 250 000 хиляди долара, останалите ще се разпределят между всички останали участници. Ако никога не сте ставали свидетели на такива формати, нека обясним какво може да очаквате. 

Абсолютен професионализъм в подготовката и представянето на това събитие - това означава среща с всички участници, коментари, анализи и много професионално излъчване на всички срещи и още много други. Най-важното е, че именно в онлайн пространството ще открием много качествена и класна игра, която по логичните причини не може да се случи в реален формат. Електронните спортове винаги са били насочени към развлечение и забавление, както и възможност за доста адреналин, особено ако решите да направите спортни прогнози. 

Новата дисциплина демонстрира един особен професионализъм и достигна широк спектър от зрители, използвайки по най-добрия възможен начин всички видове социални мрежи и канали за откриването на нови почитатели, истината обаче е, че тази индустрия винаги е имала почитатели, просто сега всички се насочиха към една нова платформа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:47 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още