IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмите „Годишни награди на Imoti.net“ разкриват победителите на 17 май

Победителите в отделните категории са определени при ясни критерии след съгласуване от експертно и независимо жури

11:46 | 13.05.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Илюстрация: Investor Media Group</em></p>

Илюстрация: Investor Media Group

Съвсем скоро предстои да станат ясни имената на победителите в седмото издание на авторитетния конкурс „Годишни награди на Imoti.net“, който водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира. На 17 май, в хотел Hyatt Regency Sofia, ще се проведе официалната церемония по връчване на престижните отличия. 

Организаторите издават, че призьори в 13-те отделни категории в новото издание на конкурса са най-успешните и доверени компании и експерти в сектора за изминалата 2021г., избрани сред повече от 60 представители на имотния сектор, които взимат участие в оспорваната надпревара за наградите през тази година. 

По време на бляскавото събитие ще бъдат наградени победителите в категория  „Агенция за недвижими имоти“, разделена на няколко подкатегории – за малък бизнес (до 4 брокера), за среден бизнес (от 5 до 9 брокера) и за голям бизнес (10 и повече брокера). Категориите „Дебют на агенция за недвижими имоти“ и „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ през последните години привличат все повече кандидати. Наградата „PropTech“ се връчва на компаниите в сектора за най-добро и оригинално дигитално решение в областта на недвижимите имоти. На 17 май ще стане ясно и името на компанията, която ще грабне отличието „Реклама на имот“.

Все по-атрактивно за компаниите в сектора се оказва и отличието „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“. По време на седмото издание на авторитетния конкурс ще бъде отличен и най-успешният „Брокер на недвижими имоти“ за изминалата 2021г. – награда, която засвидетелства индивидуалните професионални качества в бранша на всеки призьор. Паралелно с това, по време на тържествената церемония ще бъде отличен и най-добрият жилищен „Имот на годината“.

Победителите в отделните категории са определени при ясни критерии след съгласуване от експертно и независимо жури в лицето на специалисти от различни сфери, които имат нелеката задача да оценят прецизно постиженията, коректността и добрата репутация на кандидатите за призовите места в седмите „Годишни награди на Imoti.net“. 

Паралелно с това, по време на тържествената церемония на 17 май ще станат ясни имената на носителите на трите награди, определени от потребителите - „Награда на потребителите – за агенция за недвижими имоти“, „Награда на потребителите – за най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ и „Награда на потребителите – брокер на недвижими имоти“. Imoti.net ще връчи и специална награда за принос в бизнеса с недвижими имоти, а специалната награда на Пощенска банка ще отличи компанията с най-високо качество в обслужването през 2021 г.

Водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира „Годишните награди на Imoti.net“ в унисон с мисията си да допринесе за по-голямата разпознаваемост и видимост на добрите компании в имотния сектор сред обществото. Това е единственият национален конкурс за недвижими имоти в страната, който помага на потребителите и клиентите на агенциите в сектора да се насочат към услугите на доверените компании и експерти в сектора.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата наBulgarian Properties, ERA недвижими имотиЗАД „Армеец“, Сандер КоректЯвлена недвижими имотиСофконсулт и FREYWILLE. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС),PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:48 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Анализи виж още

Коментари

Финанси виж още