IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клиентите оценяват приноса на модния бранд

Придържаме се към тенденциите в бизнеса с бански, но имаме свое виждане за развитие на продукта, посочи Сандра Клинчева, съосновател на More Noir

12:14 | 24.07.19 г.
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;More Noir</em></p>

Снимка: More Noir

В More Noir съвсем съзнателно избрахме създаването на бански, които са във високия ценови сегмент, тъй като намерението ни беше не просто за бански за един сезон, а те да бъдат като дреха, да са съчетаеми като боди с дънки или пола, например. Тази позиция е много по-широкоспектърна за дизайна и това ни позволи да позиционираме бранда по-високо и да работим с изключително добри материи, с ликра на първо място. Наша запазена марка е използването на естествена коприна. Това разкри за бизнеса с този артикул Сандра Клинчева, съосновател на More Noir, в предаването "Бизнес среща" на  Bloomberg TV Bulgaria.

"Марка в този сегмент се налага трудно. Обичайно брандовете в днешно време използват Instagram за реклама, но той работи по-добре за брандове от по-среден ценови клас. Потребителите на по-високия клас продукти обръщат повече внимание на шанса да пипнат, видят, усетят продукта и материите", коментира тя.

Сандра Клинчева обясни, че продуктът им е бил оценен от клиенти в САЩ. "Разчитаме на помощта от големи мултибранд магазини, които ни изнасят и популяризират. В момента присъстваме на пазарите в Дубай, в Европа – в Англия, и в района на Средиземноморието – Монако, Монте Карло. Разбира се, и България.".

Съоснователката на More Noir каза, че бизнесът са започнали със собствени средства.

На въпроса как са спечелили журито на програмата за растеж на Endeavor – Dare to Scale, Клинчева посочи, че те са оценили увереността на екипа и собственото познание за продукта.

"В този сезон освен бански започнахме да създаваме и дрехи, които не са категорично плажни, а по-скоро летни – идеята ни е брандът да се разрасне до широк спектър от летни дрехи", информира съоснователката на More Noir.

Повече от разговора в студиото вижте във видео материала.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:04 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още