IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изтекоха снимки на новия Galaxy Note 10

Те показват, че телефонът няма да има вход за слушалки и ще разполага с тройна камера

12:18 | 12.07.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;fccid.io</em></p>

Снимка: fccid.io

Samsung ще представи смартфона Galaxy Note 10 на 7 август. Но феновете не трябва да чакат до следващия месец, за да видят телефона за първи път. Снимки на устройството вече бяха публикувани от Федералната комуникационна комисия (FCC), пише CNBC.

FCC публикува обичайните документи за сертификация на предстоящия смартфон от висок клас на Samsung. Един от документите включва няколко снимки на все още непредставеното на пазара устройство.

Кадрите показват, че Galaxy Note 10 няма да има вход за слушалки, след тенденцията, която Apple наложи през 2016 г., когато премахна входа за слушалки на iPhone 7, а след това и от други устройства.

Note 10 ще има тройна камера, показват снимките. Документите подсказват, че този медил няма да поддържа 5G, но се очаква Samsung да пусне няколко модела от това устройство.

Компанията не е отговорила веднага на запитването за коментар.

Galaxy Note е позициониран така от Samsung, че да се конкурира директно с iPhone на Apple в премиум сегмента на пазара на смартфони в Съединените щати. Отличаващите го неща са стилусът S-Pen и големият екран. Обичайно смартфонът излиза в края на лятото.

Миналата година Galaxy Note 9 се предлагаше на стартова цена от 999 долара и беше пуснат на пазара през август.

През 2018 г. Samsung е продала повече смартфони от всяка друга компания, изпреварвайки Apple и Huawei, сочат данни на компанията за пазарни проучвания IDC.

Изглежда FCC или Samsung са допуснали грешка при качването на документа със снимките. Кадрите вече не са достъпни на уебсайта на FCC, но са запазени на сайтове, които съдържат огледални бази данни.


 


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:07 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още