IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как българският бизнес може да се разрасне към пазарите в САЩ в коронакризата

На 10 декември от 16 часа ще се проведе уебинар, който ще се предава на живо на Facebook страницата на Американо-българската търговска камара

17:04 | 09.12.20 г.
Автор - снимка
Създател
Как българският бизнес може да се разрасне към пазарите в САЩ в коронакризата

На 10 декември 2020 г. от 16:00 ч. ще се проведе онлайн събитие, организирано от Американо-българската търговска камара в САЩ на тема "Как българският бизнес може да се разрасне към пазарите в САЩ в условията на Covid-19 криза".

Мероприятието е подкрепено от Министерство на икономиката на Република България, Европейски център за транспортни политики и АмЧам.

Гостуващите лектори са водещи експерти в сферата на стратегиите за успешни пазари в САЩ, стратегии за успешна бизнес комуникация и създаване на успешни бизнес взаимоотношения.

По време на онлайн събитието ще се разгледат и някои правни особености при откриване на клонове на бизнес или регистрацията на нов бизнес в САЩ.

Ще бъде представен и споделен опит от българска компания, която успешно се е развила на американския пазар.

В началото приветствия ще отправят зам.-министърът на икономиката Яна Топалова, представителите на двете търговски служби на Република България в САЩ Иво Константинов и Любка Качакова, както и представител на АмЧам.

Поради големия интерес местата за уебинара вече са изчерпани, но мероприятието ще се предава на живо на Facebook страницата на камарата US-Bulgarian Chamber in America.

Всички заинтересовани могат да изпратят предварително въпросите си на info@usbgchamber.org

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:29 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още