IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво предлагат "летящите коефициенти" на Сезам?

Този вид спортни залози тепърва предстои да навлязат на българския пазар

18:39 | 06.08.21 г.
Автор - снимка
Създател
Какво предлагат "летящите коефициенти" на Сезам?

Ако името Сезам ви звучи познато, не е случайно. Компанията оперира от дълги години на българския пазар, а от няколко месеца разполага с чисто нова платформа за всички фенове на онлайн залозите. В следващите редове ще ви запознаем с едно от най-новите и атрактивни предложения, от които може да се възползвате като клиент на букмейкъра.

Какво са летящи коефициенти и как да се възползваме от тях?

Летящите коефициенти са конкретен вид спортни залози, които тепърва предстои да навлязат на българския пазар. Те са широко разпространени в почти всички световни бетинг компании, а Сезам е един от малкото български букмейкъри, които могат да се похвалят с този тип предложение.

За да се възползвате от тях, единственото изискване към вас ще е да се регистрирате в платформата. Имайте предвид, че всеки новорегистриран потребител може да се възползва от специален Сезам бонус код, чрез който да се сдобие с текущите промоционални предложения на оператора.

След като вече сте регистриран потребител, може да насочите вниманието си към началната страница на раздел "Спорт". В лявата част на екрана са позиционирани "Топ лигите", в които може да откриете най-вълнуващите актуални предложения на букмейкъра.

Именно там откриваме и подраздела "Летящи коефициенти". Веднъж попадайки в него, пред вас се откриват предстоящите събития, които компанията е селектирала. Именно фактът, че това са специално подбрани събития ни води към следващата особеност на този тип залози – коефициентите.

Предимства на летящите коефициенти

За играта на всеки любител на спортните залози, коефициентите са от основополагащо значение. Всички събития, предлагани в раздел "Летящи коефициенти", са със значителни завишени коефициенти, от които може да се възползвате. По този начин компанията стимулира своите потребители и им гарантира вълнуващи моменти в платформата.

Събитията, които букмейкърът селектира за вас, са свързани с най-актуалните спортни срещи, като точно по тази причина разделът е поместен в секция "Топ лиги". Независимо дали става въпрос за футболни, баскетболни или тенис срещи, коефициентите и значението им са движеща сила за бетинг потребителите.

Особености и правила за игра

Раздел "Летящи коефициенти" притежава няколко особености, на които следва да обърнете нужното внимание, за да не останете неприятно изненадани. Максималният залог, който може да поставите на избрано събитие, е 50 лева, като компанията не предлага възможност за комбиниране на такъв тип залог с друго събитие от раздел "Спорт". Това не следва да ви тревожи, тъй като доста често събитията, които букмейкърът селектира, са комбинация от няколко срещи.

Сезам е компания, която едва от няколко месеца оперира на онлайн бетинг пазара, но въпреки това предложенията, които откриваме в платформата, са едни от най-атрактивните в сравнение с конкурентните такива. Операторът дава ясна заявка, че удовлетвореността на потребителите е основна част от политиката му. Също така друг аспект, на който Сезам набляга, е възможността за новорегистрираните потребители да се възползват от начален бонус. Тези предложения определено приковават вниманието на всички фенове на спортните залози, а ако и вие сте такива, то компанията ви очаква с надеждна платформа и вълнуващи предложения.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:25 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още