IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tesla с нов продукт, но само за Китай – караоке микрофон за колата

Пакетът с два микрофона струва около 188 долара, но бе разпродаден само за няколко часа

11:43 | 31.01.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Tesla</em></p>

Снимка: Tesla

Американският пионер на пазара за електрически превозни средства Tesla има нов продукт - но само за Китай: караоке микрофон за автомобили. Той бе толкова добре приет в азиатската страна, че бе разпродаден още на първия ден. С новия продукт американският производител на електромобили се опитва да настигне местните си конкуренти, които предлагат караоке възможности за автомобилите си, пише TechCrunch.

Според Tesla микрофонът се свързва автоматично със системата за развлечения и информация. TeslaMic се предлага в комплект от два микрофона, така че може да ви бъде полезен, ако ви се прииска да паркирате някъде с приятелка и да изпеете няколко дуета. Пакетът струва около 188 долара, но страницата на магазина на Tesla вече не успява да се зареди за много бъдещи певци.

Публикация в Weibo показва TeslaMic и караоке системата в действие. Както отбелязва Elektrek, с последните предложенияTesla надгражда функцията "Караоке", която представи през 2019 г. и която имаше по-ограничен избор на песни.

Пеенето на караоке е едно от най-популярните занимания в Китай както сред певците, така и сред лаиците. Преди пандемията в китайските търговски центрове, библиотеки и летища се появиха самостоятелни кабини за караоке, докато коронавирусът не прекрати дейността на обществени места.

Според изследователската фирма iiMedia Research Group през миналата година около 500 милиона души са използвали онлайн караоке услуги в Китай.

TeslaMic „ви предоставя мобилна частна караоке зала, която ви позволява да се разхождате из морето от музика и да пеете до насита", гласи описанието на уебсайта на компанията. В съобщение на уебсайта се казва, че клиентите, които са пропуснали шанса си да закупят TeslaMic в петък, вероятно ще трябва да чакат до края на февруари.

Ако си мислите, че това е странен продукт за производител на електромобили, нека припомним, че Илон Мъск има дълга история в това направление. С друга от своите компании той пусна на пазара изглеждащи съвсем обикновено шапки, но също така и... огнехвъргачки

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:20 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още