Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Hilton Sofia: Нов стандарт за безопасност и още по-безупречна хигиена

Мерките са част от иновативната програма Hilton CleanStay на международната верига Hilton

Hilton Sofia: Нов стандарт  за безопасност и още по-безупречна  хигиена

Hilton Sofia ще започне да прилага новата още по-строга програма Hilton CleanStay за осигуряване на стандарт за чистота и дезинфекция, който е част от политиката на Hilton в глобален мащаб. Концепцията няма аналог в хотелиерството – заедно с Reckitt Benckiser и Mayo Clinic Hilton разработва по-висок стандарт процеси и обучения за екипите си по света, за да помогне на гостите на Hilton да се насладят на още по-чист и по-безопасен престой от настаняването до напускането.

В условията на завръщане към обичайния работен ритъм, със служебни пътувания и необходимост от отсядане в хотел, особено важни са хигиената по време на престоя и доверието в стандартите за чистота.

Hilton Sofia ще предложи на своите гости:

1. Гарантирано най-високите стандарти за почистване и безопасност в хотелиерството в световен мащаб, чрез новаторски  организационен подход:

- професионални почистващи препарати, използвани в клиники;  
- модернизирани протоколи за сигурност и чистота; 
- печат за санитаризиране ще указва, че стаята не е била посещавана след почистването ѝ; 
- допълнителна и интензивна дезинфекция на най-често докосваните зони за гости - светлинни превключватели, дръжки за врати, дистанционни за телевизори, термостати, бутоните на асансьорите и други; 
- постоянни обучения на екипите в хотела и абсолютно задължителна лична предпазна екипировка и пазене на дистанция.

2. Обслужване със стандарт  на качество, гарантиран от Hilton.

3. Най-доброто съотношение цена-качество за бизнес посещение в София.

4. Ресторант-градина с гледка към Витоша и 2,5 м разстояние между масите. Комфорт и лично пространство, допълнени със стандарти за безопасност по отношение на храната, от доставката на продуктите, през приготвянето им в кухнята до сервирането им на госта.  Специално за пролетта ресторант “Сезони” изготви и ново меню, включващо ястия от международната и местна кухня с впечатляваща презентация.

5. Опцията Hilton Home Office – всяка една от стаите в хотела може да бъде превърната в офисна среда, за всички, за които работата от вкъщи е сложна, а връщането в основния офис - нежелано. 

Спокойствието на гостите на хотел Hilton Sofia започва с чистата стая и се наслагва с безупречните стандарти на бранда, за да може всеки един гост да се чувства спокоен като вкъщи. 

Мисията на бранда е гостите да могат да се концентрират върху своето работно ежедневие и нормален ритъм на почивка, а Hilton Sofia ще се погрижи за останалото. 

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Новини

Последни новини

Коментари ()


Още от Новини
Телевизионната легенда Лари Кинг почина на 87 години