IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Radisson разширява присъствието си в Европа, Близкия изток и Африка

Хотелската верига е подисала договори за 15 нови хотела в регионите през второто тримесечие

14:59 | 17.07.20 г.
<p>
	<em>Снимка: EPA/БГНЕС</em></p>

Снимка: EPA/БГНЕС

Radisson Hotel Group съобщи, че е подписала договори за нови 15 хотела в Европа, Близкия изток и Африка през второто тримесечие на тази година, пише онлайн изданието Europe.Re.com.

Новите договори потвърждават ангажимента на компанията към амбициозния й петгодишен план за развитие. „Radisson Hotel Group продължава да разширява новата си архитектура и да засилва още повече присъствието си в Европа, Близкия изток и Африка“, казва се в съобщението.

„Нашият бизнес се основава на дългосрочни отношения, изградени върху доверие и отговорност. Въпреки безпрецедентните предизвикателства, пред които сме изправени, продължаваме да работим в тясно сътрудничество с нашите партньори, за да подкрепим бизнеса“, казва Ели Юнис, изпълнителен вицепрезидент и главен директор по развитието в Radisson Hotel Group.

„Последователно разширихме присъствието си в Италия, Франция, Австрия, Гърция, Русия, Украйна, ОАЕ и в Африка. Това е благодарение на репутацията на нашите брандове и отдадеността на екипа ни. Благодарни сме на собствениците на хотелите ни за доверието в нашите брандове и в хората ни“, допълва тя.

Петнадесетте нови договора са от ключово значение. Компанията прибавя шест нови хотела в Африка, с което общият им брой достига близо сто на 32 африкански пазара. Тя затвърждава позицията си в Украйна като най-големия международен оператор със седем хотела и 1355 стаи, които работят или са на етап строеж.

Освен това Radisson заздравява още повече водещата си позиция в Русия с прибавянето на два нови хотела. Компанията е прибавила и трети хотел от бранда Radisson RED в Австрия.

Два нови хотела са се появили и в най-известната ски дестинация в Италия, с което портфейлът на групата от хотели, които са действащи или са на етап строеж, вече включва десет обекта.

Нов хотел Radisson Blu се появява и на живописния гръцки остров Санторини, една от най-известните курортни дестинации в света.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:06 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още